Korg
Korg

Bruna soffor

Produkter: 119
Produkter:119
Välj visning:
Visar 21 av 119

En brun soffa ger ett varmt utseende till vardagsrummet

En brun soffa skapar en varm och lugn atmosfär i vardagsrummet. Mörk- och ljusbrunt är en naturliga färger som är snygga ihop med andra färger, och passar både på möbler och heminredning. En brun soffa kan användas i många olika inredningsstilar. Inte minst är det snyggt att kombinera en brun soffa med naturmaterial som sten, keramik, trä och rotting.

En brun soffa är neutral i sitt utseende och är därför sällan omodern. Vill du variera inredningen kan du låta soffan stå kvar och i stället ändra möblerna och sakerna runtomkring. Detta görs enkelt och förhållandevis billigt genom att byta ut exempelvis golvlampor, tavlor, soffbord och prydnadskuddar.

Det finns många nyanser av brunt. På ILVA hittar du allt från en ljusbrun soffa i latte-färg till en mörkbrun i chokladfärg. Med andra ord är chansen stor att du hittar soffor i rätt brun för dig på ILVA.

Väljer du en brun soffa i skinn eller tyg?

Många har en bestämd uppfattning om skinnsoffor. För vissa är soffor i skinn otänkbara, medan andra älskar dem. Oavsett vilket lag du tillhör kan du hitta en brun soffa för dig på ILVA. Vi har nämligen både bruna tygsoffor och modeller i skinn. Och både våra skinn- och tygsoffor kan fås som en brun soffa med divan. En brun divansoffa är perfekt om du vill kunna lägga upp benen framför dig efter en lång dag, eller om du har en stor familj och soffan ska rymma många personer. En brun tygsoffa är ett säkert val eftersom de har ett tidlöst utseende.

Och om du gillar skinnmöbler är ILVAs bruna skinnsoffor ett bra alternativ. Skinnsoffor har bra kvalitet och är slitstarka – de håller i många år och tål att användas. Tänk bara på att din bruna lädersoffa ska underhållas med möbelvård med jämna mellanrum, för att den ska förbli vacker länge. ILVA har tagit fram en praktisk guide för underhåll av lädermöbler. Där kan du hitta goda råd för rengöring och skötsel av din nya bruna soffa.

Bonus info: Många tycker att skinnsoffor blir vackrare med åren. De får nämligen en unik patina, som ger ett autentiskt och hemtrevligt utseende.

Du kan också hitta andra sorters bruna soffor på ILVA. Vi har även ett stort utbud av bruna sammetssoffor och bruna soffor i manchester. Dessa slags soffor är populära, och det av goda grunder. Sammet och manchester är mjuka material som är härliga att ta och sitta på. Bruna sammetssoffor ger vardagsrummet ett elegant och samtidigt jordnära utseende. Du kan få både sammets- och manchestersoffor som bruna 3-sitssoffor med gott om plats till gäster och familj.

Inredning till en brun soffa

I ILVAs artiklar om inredning kan du få idéer till hur du kan möblera med din bruna soffa. Artiklarna har massor av bilder som kan ge inspiration, inte minst till bruna soffor i vardagsrum. Se också gärna våra produktsidor för heminredning om du vill ha snygga tillbehör till din bruna soffa, som kuddar, lammskinn och plädar.

Hitta din nya bruna soffa på ILVA

Du kan hitta ILVAs bruna soffor både på hemsidan och i våra butiker. Vi har flera ILVA-butiker i Sverige, och om du har tur är den soffa du är intresserad av framme på visning. Att se och prova soffan före köp kan ibland hjälpa i beslutsfattandet. Och även om vi inte har den bruna soffa i precis den nyans du önskar utställd, kanske samma modell men i en annan färg är framme. Då kan du provsitta soffmodellen och se ditt önskade tyg på ett tygprov. I butikerna kan du också få vägledning direkt på plats av våra medarbetare.

Tips: För att se om den bruna soffa du är intresserad av visas, klicka på produkten och sedan ”Se leverans till butik och se var varan är utställd”. Där kan du se vilka butiker som har soffan framme.