Korg
Korg

Tygsoffor

Produkter: 225
Produkter:225
Välj visning:
Visar 22 av 225

Tygsoffor är ett säkert val

En tygsoffa är ett säkert och klassiskt val som man sällan ångrar. På ILVA hittar du tygsoffor både med klassiska utseenden och sådana som följer tidens trender. Tygsoffor finns i många olika slags tyger och det kan vara en bra idé att välja ett slitstarkt material. Följande material är extra hållfasta:

  • Ull
  • Linne
  • Bomull
  • Mikrofiber
  • Syntetisk fiber

Tänk i behov

När du ska välja din nya tygsoffa är det en bra idé att först ställa sig några frågor. Gillar du starka eller neutrala färger? Har du plats för en stor soffa? Har du ofta gäster på besök? Hur värderar du bekvämlighet, design och kvalitet? Att reflektera över dessa frågor kan hjälpa dig att välja rätt tygsoffa.

När du handlar hos oss behöver du inte kompromissa med varken kvalitet, design eller komfort.

En soffgrupp med tygsoffor

Är du ute efter en särskild färg på tyget på din soffa? Flera av våra tygsoffor kan fås i olika färger, från neutrala till mer iögonfallande. Oavsett om du vill ha ett grönt eller rött tyg i din soffa är chansen stor att du hittar en passande modell på ILVA!

Du kan även välja likadan klädsel till flera soffor och skapa en egen soffgrupp till ditt vardagsrum. Med fåtöljer och sittpuffar i matchande klädsel kan du komplettera din tygsoffa och få en enhetlig inredning.

Skötsel av din soffa i tyg

Med enkelt underhåll kan du glädjas åt en fin och trevlig soffa i tyg i många år. Dammsug soffan regelbundet och använda fläckborttagning om det spills mat eller vätska. Ett tips är att köpa textilrengöring framtaget för att avlägsna fläckar på bland annat tygsoffor.

Bonustips: Impregnera din tygsoffa och undvik att smuts och fläckar tränger ner i tyget.

Du kan läsa mer om underhåll och skötsel av olika material på soffklädsel här.

Vi har både tygsoffor med divan och lösa sittpuffar

Gillar du också att sätta dig ned och slänga upp benen framför dig efter en lång dag? En tygsoffa med schäslong är perfekt för dig som älskar att ligga på soffan och eventuellt ta en tupplur. Om ditt vardagsrum är litet eller om du bor i en lägenhet, kan en sittpuff vara ett bra alternativ till en schäslongsoffa. En sittpuff kan enkelt flyttas runt så du snabbt kan ställa den på den sida soffan du önskar.

Se och testa våra tygsoffor före du köper

Flera av tygsofforna på ILVAs hemsida finns också i våra butiker. I butikerna kan du se på och provsitta din drömsoffa i verkligheten, före du köper den. Att köpa en ny soffa är ett stort beslut och det är viktigt att du väljer en soffa som du trivs med. Om du tycker det är svårt att välja soffa är våra medarbetare i butiken alltid redo att vägleda dig.

Psst.. På ILVAs hemsida kan du se vilka tygsoffor som för tillfället visas. Gå bara in på den tygsoffa som du är intresserad av och klicka på ” Se leverans till butik och var varan visas”. Där kan du se vilka butiker som har soffan i lager och om den är framme i butiken.