Korg
Korg
Produkter: 15
Produkter:15
Välj visning:
Visar 15 av 15

Moderna soffgrupper till det stilmedvetna hemmet

Letar du efter en ny soffgrupp till ditt vardagsrum? På ILVA finns soffor och soffgrupper i olika material, färger och former. När du köper en soffgrupp från ILVA kan du vara säker på att möblerna matchar varandra. Oftast består våra soffgrupper av en 2-sits och en 3-sitssoffa.

Du kommer säkert att hitta en soffgrupp från ILVA som passar bra i ditt vardagsrum eller sommarstuga – och som du kan sitta bekvämt i.

Soffgrupp med fåtölj

En 3-sitssoffa och 2-sitssoffa med fåtölj brukar kallas för en ”soffgrupp 3 2 1”. En soffgrupp 3 2 1 rymmer hela familjen och de likadana möblerna skapar en enhetlig stil i rummet. ILVAs soffgrupper har inga fåtöljer, så vill du ha en soffgrupp 3 2 1 måste du därför själv hitta en matchande fåtölj bland våra modeller, eller fråga oss om hjälp.

Ett exempel på en soffgrupp med fåtölj i samma serie är DC 3600. Gruppen består av en tresitsig och en tvåsitsig soffa, och fåtöljen är tillval.

Möblera med en soffgrupp i ett stort rum

Om du har ett stort vardagsrum kan du ställa en soffa med ryggen ut mot rummet. Soffan blir en avdelare och soffgruppen bildar ett eget och trevligt hörn i rummet. Samma princip gäller även med färre möbler, till exempel kan det räcka med en soffa och fåtölj för att skapa en intimare känsla av avskildhet.

En soffgrupp passar bra i både vardagsrummet och sommarstugan, platser där man gärna slår sig ned och umgås med de närmaste. Komplettera gärna soffgruppen med ett praktiskt soffbord från ILVA och få plats med kaffekoppar, brädspel och blomvaser med mera. Även ett sido- eller brickbord passar bra till en soffgrupp.

En soffgrupp i skinn, sammet, eller något annat material?

Valet av material och färg har stor betydelse för stilen på inredningen. Till exempel ger en soffgrupp i sammet en annan känsla i rummet än en soffgrupp i skinn. ILVA har ett stort utbud av soffgrupper med olika former, färger och material, och du kommer säkert att hitta något för dig.

Två exempel på soffgrupper i olika material:

Reggio är en soffgrupp i sammet med en 2,5-sits och en 3-sitssoffa.

DC 8900 är en soffgrupp i mörkbrunt skinn. Gruppen består av en 2,5-sits och en 3-sitssoffa.

Kampanjer och erbjudanden

På ILVA har vi då och då utförsäljningar på delar av vårt sortiment. Har du tur hittar du en prissänkt soffgrupp att ta med hem till ditt vardagsrum. Tips: Håll ett öga på vår sida med erbjudanden. När något nytt dyker upp är det först till kvarn som gäller och det kan finnas stora belopp att spara.

Ibland kan det vara lättare att välja möbler efter att ha sett dem i verkligheten. Du är alltid välkommen in till någon av ILVAs butiker för att se och känna på möblerna före du köper. Vår personal finns alltid på plats för att hjälpa dig.