Korg
Korg
Produkter: 32
Produkter:32
Välj visning:
Visar 21 av 32

Hitta rätt matgrupp

Matrummet är på många sätt hemmets hjärta. Det är här vi slappnar av, umgås, äter goda måltider och har trevliga samtal. Men det kan vara svårt att välja rätt köksbord som passar till rätt stolar. På ILVA erbjuder vi matgrupper som gör det lättare för dig att hitta matbord och matstolar som matchar varandra.

Matgrupp för fyra, sex och åtta personer

Storleken på matbordet är ett av de viktigaste besluten när du ska köpa nytt bord. Det kan vara en bra idé att mäta upp storleken på bordet du funderar på att köpa, för att se hur mycket plats det tar i ditt matrum. Ett matbord ska inte ta för mycket utrymme i hemmet samtidigt som det är viktigt att du har plats för gäster.

Om du har ett litet matrum kan en matgrupp med ett förlängningsbart bord vara ett bra alternativ. En matgrupp för fyra personer kan vara tillräckligt om bordet har iläggsskivor. ILVA har flera utdragbara bord med plats för ytterligare två, fyra eller ännu fler personer.

Om ni är många i hemmet, eller om du ofta har många gäster på besök, kan det vara bättre att välja en matgrupp med plats för minst sex eller åtta personer.

Ett annat viktigt beslut är utseendet på din nya matgrupp. Färg, material och form på matbord och stolar kommer påverka intrycket av hela rummet. Till exempel kan en matgrupp med ett runt bord få matrummet att verka rymligare och skapa en avslappnad atmosfär.

Ett runt matbord med stolar

Många väljer ett runt bord med stolar som köksgrupp. Ett runt matbord är trevligt att äta kring och bjuder in till samtal. ILVA har flera runda matgrupper, här är två exempel.

• Beslau är en rund matgrupp med iläggsskiva. Matgruppen är i ek och är avsedd för fyra personer plus platserna för iläggsskivan. Fyra stolar medföljer. Modellen Beslau finns också i andra material.

• Richmond är en matgrupp i trä för fyra personer. Bordsskivan är av oljad ekfaner i fiskbensmönster. Richmond matsalsgrupp finns i flera olika varianter.

Köksbord med stolar blir billigare som matgrupp

Matgrupperna på ILVA består av matbord och stolar som matchar varandra. Våra val har baserats på hur väl formgivning och material på bord och stolar passar ihop, både ur ett utseendemässigt och praktiskt perspektiv.

Med ILVAs köksgrupper slipper du själv undersöka vilka köksbord och stolar som passar bra tillsammans, vi har redan gjort arbetet åt dig. En annan fördel är att det ofta är billigare att köpa en färdig matgrupp framför att köpa matbord och stolar separat.

Tips! På ILVA har vi regelbundna erbjudanden och kampanjer. Håll ögonen öppna, vid utvalda tillfällen kan det dyka upp extra billiga matgrupper.

Få hjälp att välja bord och stolar

På ILVA har vi många olika matgrupper och det finns något för alla. Hittar du ingen köksgrupp på nätet är du varmt välkommen att besöka din lokala ILVA-butik där vi har ett större utbud.

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna oavsett om du letar efter en billig matgrupp eller har något helt annat önskemål för ditt nya bord och stolar.

En matgrupp i marmor

Vill du ha hjälp med att skapa en matgrupp i marmor? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna att välja stolar till vårt marmorbord Cactus.