Korg
Korg
Produkter: 20
Produkter:20
Välj visning:
Visar 20 av 20

ANVÄND KORGAR FÖR FÖRVARING AV SMÅSAKER

Känner du ofta att du saknar förvaring? Med korgar kan du skapa ett städat hem där det är ordning på dina småsaker. Efter en lång dag är det bekvämt att komma hem till en plats där allt är i ordning. På detta sätt kommer ditt huvud lättare kunna koppla av, och din kropp kommer också att kunna slappna av bättre. Detta kommer du definitivt att uppskatta efter en dag med utmaningar och sysselsättningar.

PRAKTISKA OCH DEKORATIVA KORGAR FÖR DITT HEM

Korgar kan både fungera som en praktisk och en dekorativ del i ditt hem. Förutom att hjälpa till att hålla ordning på dina saker, kan korgar vara vackra att titta på. Trådkorgar passar bra i ett minimalistiskt hem, där de främst ska fylla en praktisk funktion. Flätade korgar passar in i de flesta inredningsstilar, och de har under de senaste åren blivit mycket populära i de svenska hemmen. Anledningen till att flätade korgar har blivit populära beror bland annat på att dessa ger ett varmt uttryck. De flätade korgarnas varma uttryck skapar god stämning i hemmet. Dessutom är förvaringskorgar i flätning mycket slitstarka, och många är tillverkade i hållbara material.

KORGAR PASSAR I ALLA HEMMETS RUM

Du kan använda förvaringskorgar i alla hemmets rum och för många olika ändamål. En trådkorg är perfekt för kontoret, där du vill förvara papper och andra kontorsartiklar. Du kan också använda förvaringskorgar på barnrummet, där korgen kan användas för att hålla ordning på ditt barns leksaker. Korgar passar också väl i vardagsrummet. Du kan till exempel placera en korg för filtar, så att du alltid har ett par plädar nära din soffa. Du kan också ha ditt garn, sybehör eller några böcker i en korg i vardagsrummet.

En flätad korg med handtag är perfekt att ha stående i badrummet. Den kan användas för förvaring av handdukar, tvättlappar eller toalettpapper. En stor korg kan också användas som ett alternativ till en tvättkorg. En förvaringskorg med lock skulle vara idealisk att använda som tvättkorg, så att ditt smutsiga tvätt kan döljas. Om din tvättkorg är gömd i ett skåp, kan du dock välja en korg utan lock, till exempel en flätad korg med handtag. En flätad korg med handtag är praktisk när du ska tvätta dina kläder, eftersom du enkelt kan flytta den till och från tvättmaskinen.

Tips: Du kan använda en flätad korg som en form av planteringslsning för dina krukväxter och gröna växter.

HITTA ETT STORT URVAL AV KORGAR HOS ILVA

Hos ILVA hittar du ett stort urval av korgar och andra förvaringslösningar. Oavsett om du söker en korg, låda eller något helt annat, så har vi definitivt den rätta varan för dig. Vi har både små och stora korgar samt runda och fyrkantiga korgar. Det finns därför definitivt också en korg som passar precis där du önskar det. Våra runda och fyrkantiga korgar finns i olika material såsom järn, sjögräs, rotting och filt.

Vi har särskilt ett brett sortiment av flätade korgar som är tillverkade av naturmaterial. De naturliga materialen för tankarna till naturen, och därför ger dessa korgar värme och estetik till din inredning. Om du söker ett mer rustikt och enkelt uttryck, kan du överväga trådkorgar istället.