Korg
Korg

Caféstolar

Produkter: 17
Produkter:17
Välj visning:
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Visar 17 av 17
Loading...
Loading...

Njut av solen i dina caféstolar från ILVA

Sitt på en caféstol utomhus och njut av solens varma strålar. På ILVA hittar du ett stort utbud av bekväma caféstolar med stilren design. Caféstolarna passar bra både på balkongen, altanen och i trädgården. Flera av modellerna är stapelbara och kan enkelt ställas undan.

Med ett matchande cafébord från ILVA får du en trevlig utegrupp till balkongen eller trädgården.

Caféstolar i metall och andra material

På ILVA hittar du caféstolar i olika material som trä, plast, bambu, fibercement och metall med mera. Vi har också caféstolar i olika storlekar, stilar och färger. Bland annat hittar du caféstolar i svart, vit, blått och ockragult. Är du osäker på vilken caféstol du ska välja? På våra loungemöbler vara något för dig. De är riktigt bekväma att sitta i och i serien hittar du bland annat loungefåtöljer, loungebord och loungesoffor. Vi har också hela matgrupper för utomhusbruk.

Ta hand om dina caféstolar i trä och andra naturmaterial

Caféstolar i trä är snygga i trädgården men de kräver visst underhåll för att förbli fina. I ILVAs parasoller till din balkong och altan. Parasoller ger dig möjlighet att njuta av det bra vädret samtidigt som du skyddas mot solens strålar. Vi har ytterliga flera tillbehör till uteplatsen, bland annat utomhusmattor och utebelysning. Och med våra bekväma dynor och varma plädar sitter du riktigt bekvämt.

Beställ caféstolar idag och få dem hemlevererade

Vi erbjuder smidig erbjudanden. Om du har tur hittar du caféstolar i metall, eller något annat du letar efter.