Korg
Korg

Caféstolar

Produkter: 14
Produkter:14
Välj visning:
Visar 14 av 14

Njut av solen i dina caféstolar från ILVA

Sitt på en caféstol utomhus och njut av solens varma strålar. På ILVA hittar du ett stort utbud av bekväma caféstolar med stilren design. Caféstolarna passar bra både på balkongen, altanen och i trädgården. Flera av modellerna är stapelbara och kan enkelt ställas undan.

Med ett matchande cafébord från ILVA får du en trevlig utegrupp till balkongen eller trädgården.

Caféstolar i metall och andra material

På ILVA hittar du caféstolar i olika material som trä, plast, bambu, fibercement och metall med mera. Vi har också caféstolar i olika storlekar, stilar och färger. Bland annat hittar du caféstolar i svart, vit, blått och ockragult. Är du osäker på vilken caféstol du ska välja? På våra inspirationssidor för trädgården kan du se massor av bilder på bland annat caféstolar, som kanske kan ge dig nya idéer.

Du är också välkommen in till någon av våra butiker för att se caféstolarna i verkligheten. Ibland kan det vara lättare att välja efter att ha sett produkterna på riktigt. I butik kan du också få vägledning direkt av vår personal.

Se också våra större utomhusmöbler

Är du på utkik efter något som är större än cafémöbler? I så fall kan våra sköna loungemöbler vara något för dig. De är riktigt bekväma att sitta i och i serien hittar du bland annat loungefåtöljer, loungebord och loungesoffor. Vi har också hela matgrupper för utomhusbruk.

Ta hand om dina caféstolar i trä och andra naturmaterial

Caféstolar i trä är snygga i trädgården men de kräver visst underhåll för att förbli fina. I ILVAs skötselguide kan du läsa hur du ska ta hand om dina caféstolar i trä och andra material. I regel behöver trästolar behandlas med möbelvård medan caféstolar i aluminium och konstmaterial, som polyrotting, bara behöver torkas av med en fuktig trasa.

Koppla av i skuggan under ett parasoll

Under soliga sommardagar är det härligt med en paus i skuggan. På ILVA hittar du ett stort utbud av parasoller till din balkong och altan. Parasoller ger dig möjlighet att njuta av det bra vädret samtidigt som du skyddas mot solens strålar. Vi har ytterliga flera tillbehör till uteplatsen, bland annat utomhusmattor och utebelysning. Och med våra bekväma dynor och varma plädar sitter du riktigt bekvämt.

Beställ caféstolar idag och få dem hemlevererade

Vi erbjuder smidig hemleverans när du beställer caféstolar och annat från ILVA. Du kan också hämta ut din beställning utan fraktkostnad i butik.

Tips: Fynda på ILVAs sidor för erbjudanden. Om du har tur hittar du caféstolar i metall, eller något annat du letar efter.