Korg
Korg

Gångmattor

Gångmattor gör dig både fina praktfulla i uttrymmen med passage, som i korridorer, i hallen eller längs köket. Dessa gör det både bekvämt för fötterna, samtisigt som de dämpar ljudnivåer. Vi har ett omfattande sortiment av gångmattor som kombinerar stil, kvalitet och funktionalitet, som är är designade för att passa olika rum och inredningsstilar.

Produkter: 14
Produkter:14
Välj visning:
Visar 14 av 14

GÅNGMATTA TILL ALLA HEMMETS RUM

En gångmatta, eller så kallad löpare, passar väl i många av hemmets rum som till exempel hallen, köket, sovrummet och korridorer.

Att ha en gångmatta i hallen ser inbjudande och ombonat ut, och den dämpar även höga ljudnivåer. Välj gärna en enfärgad gångmatta till hallen om din hall tenderar att bli rörig. En enfärgad gångmatta kan nämligen ge ett nedtonat och lugnt intryck. Har du slutna förvaringslösningar i hallen, kan du dock utan problem välja en mönstrad eller färgglad gångmatta.

Du kan också välja att placera en gångmatta i ditt sovrum. En gångmatta är perfekt till exempel i fotändan av sängen eller vid sidan av sängen. Gångmattan kan bidra till en mysig stämning i sovrummet och få rummet att verka längre.

GÅNGMATTOR FÖR KÖKET

En gångmatta i köket kan göra stor skillnad i både utseende och funktionalitet. Placera mattan längs med ditt köksbord eller köksö, här är en gångmatta på 80x200 ofta en passande storlek. Våra gångmattor för kök och hall är slitstarka och lätta att rengöra, vilket gör dem perfekta för områden med mycket rörelse och som snabbt kan bli smutsiga. Med en gångmatta blir det enkelt både ombonat och hemtrevligt. Dessutom är en mjuk matta skön att stå på när du lagar mat i köket.

STILRENA ELLER FÄRGSTÄRKA

Vi erbjuder gångmattor i flera färger som passar i många olika hem. Välj en gångmatta i beige för en varm och inbjudande känsla, eller en gångmatta i grå för en modern och stilren look. Vi erbjuder även gångmattor i blå, svart och vit, som passar de flesta inredningsstilar. Gångmattor i brunt, grönt och rött kan bli fina kontraster som bryter av en genomgående stil, och kan ge ett unikt välkomnande exempelvis i hallen.

GÅNGMATTOR I OLIKA MATERIAL FÖR OLIKA ÄNDAMÅL

För en lyxig känsla kan du välja en gångmatta i ull som ger extra komfort och hållbarhet, dessa är även enkla att hålla rena. För om mysigare och skönare känsla kan du välja en gångmatta i bomull, och för en slitstark och pirsvärd gångmatta kan du med fördel vlja en i polyester.

LÅNGA GÅNGMATTOR FÖR STORA UTRYMMEN

Behöver du en lång gångmatta för att täcka ett större utrymme? Dessa är perfekta för att skapa en sammanhängande och elegant look i långa korridorer eller stora hallar. En lång gångmatta kan verkligen knyta ihop rummet och ge det en enhetlig och stilfull känsla. Den vanligaste storleken är en bredd på 80 cm och en längd på 250 cm, men ibland kan du öven finna gångmattor på 3 till 4 meter, som passar för de längsta korridorerrna.

HITTA DEN PERFEKTA GÅNGMATTAN FÖR DITT HEM

Söker du billiga gångmattor? På ILVA kan du högst troligt hitta en gångmatta på REA eller till ett bra erbjudande. Dessa hittar du både online, och i våra butiker, där vi alltid matchar priserna till det bästa.

Oavsett om du behöver en gångmatta för köket, hallen eller någon annan del av ditt hem, har vi något som passar alla behov. Utforska vårt sortiment och hitta den gångmatta som bäst kompletterar din inredning.