Korg
Korg

Sängar 140x200 cm

Produkter: 17
Produkter:17
Välj visning:
Anpassat av
Størrelse: 140 x 200 cm
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Størrelse
Visar 17 av 17
Loading...

Sov riktigt gott i en säng på 140x200 cm

Sömn ger lugn, välbefinnande och är hälsosamt. Vi får förnyad energi efter att ha sovit väl under natten och vi kan bättre klara oss genom vardagens strapatser. En bra säng ökar dina möjligheter för att sova gott. Med en säng på 140x200 cm från ILVA får du en bred och bekväm säng anpassad efter dig.

På ILVA hittar du flera olika sorters 140 cm breda sängar, exempelvis ställbara sängar och kontinentalsängar. Vi har både premiummodeller och billiga sängar på 140x200 cm, och du kommer säkert att hitta en säng som passar dig i vårt sortiment.

Kan man sova två personer i en 140 cm bred säng?

En säng på 140x200 cm är en vanlig storlek som ligger mitt emellan en enkelsäng och en dubbelsäng. Det är fullt möjligt att sova två personer i en säng på 140x200 cm, men den kan också upplevas som liten. En 140 cm bred säng är därför utmärkt till par som inte behöver så mycket plats, till sommarstugan eller till den som vill ha en riktigt bred enkelsäng. Se gärna våra dubbelsängar om du vill ha en bredare modell.

Hitta ett stort utbud av sängar på 140x200 cm på ILVA

Välj en 140 cm bred säng med förvaring och få plats till allt från skor till lakan. En säng på 140x200 cm med förvaring är praktisk för dig som har ont om utrymme eller förvaringsmöjligheter. Du kan också välja en 140 cm bred säng med gavel. En sänggavel ger sängen karaktär och gör att hela sovrummet upplevs som finare. En stoppad sänggavel är också skön att luta sig mot om du ser på teveserier eller läser en bok.

Du kan också välja en 140 cm bred säng utan gavel och i stället utsmycka den med vackra överkast och prydnadskuddar. Då får du både ett mysigt sovrum och en säng på 140x200 till ett billigt pris.

Sängar i olika färger

Gör ditt sovrum extra personligt med en säng i en passande kulör. Exempelvis ger en vit eller beige säng på 140x200 cm ger ett lätt och naturligt utseende till sovrummet, medan en mörkblå säng ger en känsla av djup. Se gärna våra inspirationssidor för att få idéer till färger och inredning i sovrummet.

Spartips: Genom att välja sängar i utgångna färger från tidigare säsonger kan du hitta en extra billig säng på 140x200 cm.

Välj en sängmadrass på 140x200 cm

Bland ILVAs sängar hittar du sängmadrasser på 140x200 cm med hög kvalitet. Sängmadrasserna består av latex och skum och är vändbara.

Köp din nya säng på 140x200 cm på rea på ILVA

Är du på utkik efter en billig 140 cm bred säng? Då rekommenderar vi dig att kolla in ILVAs sidor med erbjudanden. Eftersom utbudet på fyndsidorna ändras kontinuerligt är det ett tips att inte vänta för länge med att beställa om du hittar en säng på 140x200 cm på rea, eller något annat du letar efter.

I ILVAs nyhetsbrev och sociala medier kan du också läsa om våra reor och mycket annat. Följ oss där om du vill ta del av erbjudanden på bland annat billiga sängar på 140x200 cm, inredningstips och ILVAs senaste nyheter.

Beställ från hemsidan eller besök en ILVA-butik

När du beställer från ILVA.se kan du välja mellan att få varorna hemlevererade eller att själv hämta ut dem gratis i butik. Om du besöker en butik kan du också provligga våra olika sängar på 140x200 cm före du bestämmer dig. Du är varmt välkommen in i våra butiker, där du också kan få hjälp direkt av vår personal.