Korg
Korg

Dagbäddar

Kommer snart! Denna sida kommer snart att innehålla fina dagbäddar till ditt hem.

Skapa ett modernt utseende med en dagbädd

Dagbäddar har blivit trendigare än någonsin i svenska hem. Det är inte konstigt – dagbäddar är enkla att inreda med. En elegant dagbädd ger stil till rummet, samtidigt som möbeln också kan skapa praktiska lösningar.

På ILVA hittar du dagbäddar i olika form och material. Välj mellan läder och olika textilier som velour och bouclé. Velour är mjukt och behagligt att ligga på, och är ett populärt val till dagbädden.

En praktisk möbel

En dagbädd är förutom att vara elegant också praktisk. En dagbädd med förvaring är smidig om du vill kunna stoppa undan dynor, huvudkuddar och andra småsaker. Det finns också dagbäddar med ryggstöd som kan användas i stället för en soffa.

Du behöver inte kompromissa med bekvämligheten när du väljer dagbäddar hos ILVA. Våra dagbäddar har inlägg med pocketfjädrar för ökad komfort och stöd. Du är alltid välkommen in att testa, se och känna på våra dagbäddar i någon av ILVAs butiker. Vårt utbud av möbler är också större i butikerna än på nätet.

Dagbädd som bäddsoffa

En dagbädd kan också fungera som bäddsoffa. Lägg bara på sängkläder och en ny huvudkudde för att förvandla daggbädden till en skön gästsäng. En dagbädd kan också användas som soffa om du lägger på några extra dynor eller kuddar.

Dagbädd med vackra detaljer

Dagbäddar är både bekväma och vackra möbler. Våra dagbäddar är trevliga att se på och ger rummet karaktär. En dagbädd känns lyxig och ger ett exklusivt drag till inredningen. På ILVA hittar du dagbäddar med fina detaljer och former.

Tips: Kolla in ILVAs hemsida för att inte missa ett bra erbjudande. ILVA har regelbundet kampanjer med olika möbler i vårt sortiment, däribland dagbäddar.

En multifunktionell möbel

Det finns många möjligheter när du ska inreda med en dagbädd. Eftersom den saknar ryggstöd kan du enkelt ställa den var du vill – längst en vägg eller mitt i rummet. Som nämnt kan du också använda din dagbädd både som bäddsoffa och soffa.

Vill du ha inspiration? Här följer några förslag på hur du kan möblera olika rum med din dagbädd.

Entrén: Ställ en dagbädd i entrén i stället för en bänk. Sitt på dagbädden när du tar på dig skorna eller ställ väskan på den medan du sätter på dig ytterkläderna.

Sovrummet: Ställ en dagbädd framför din säng och sitt på den när du klär dig. Den kan också användas för att lägga kläder och annat på.

Vardagsrummet: En dagbädd passar både i små och stora vardagsrum. I små vardagsrum kan den användas i stället för soffa eftersom en dagbädd i regel är mindre än en soffa. I stora rum kan du använda dagbädden som en extra soffa och sittplats.

På hemmakontoret: Med en dagbädd på hemmakontoret kan du enkelt vila i fem minuter när huvudet behöver en paus från studierna eller arbetet. Och när du har gäster kan du göra om kontoret till ett gästrum och använda dagbädden som bäddsoffa.

Välja nya möbler

Dagbäddens material kommer påverka hur rummet uppfattas. Till exempel ger en dagbädd i rotting en annan känsla än en dagbädd i sammet. Välj en dagbädd som passar din inredning, eller experimentera med en ny helt ny stil. Kontakta gärna ILVAs personal på nätet eller i någon butik, om du vil ha hjälp att välja dagbädd.