Korg
Korg

Hatthyllor

Produkter: 7
Produkter:7
Välj visning:
Visar 7 av 7

En hatthylla håller ordning i entrén

En hatthylla var ursprungligen tänkt för hattar, men används idag till allt från mössor och cykelhjälmar till handskar och halsdukar. Du kan med fördel ställa en korg eller låda på hatthyllan för att skapa ordning. Korgen eller lådan kan användas för sjalar, halsdukar, kepsar och så vidare. För att få ännu mer ordning i hallen kan du överväga att köpa ett skåp eller byrå till förvaring av ytterkläder och skor. Då får du enkelt ordning och har bara framme de jackor och skor som du använder dagligen.

Beställ en hatthylla från ILVA idag, vi har modeller i olika design och storlek. Oavsett om du vill ha en liten hatthylla, en i trä eller en lång hatthylla, hittar du det i vårt sortiment.

Välj en hatthylla med krokar och klädstång

De flesta hatthyllor har krokar och/eller klädstång för ytterkläder. Fördelen med en hatthylla med klädstång är att jackorna kan hänga ordentligt med galgar och slippa bli skrynkliga. Krokarna på hatthyllan är förstås också utmärkta för att hänga ytterkläder på, men även annat som tygpåsar, nycklar samt skohorn.

En hatthylla med krokar gör att du enkelt har det viktigaste nära till hands när du ska ut genom dörren. Och om du vet med dig att du behöver extra utrymme för handskar och liknande, kan du med fördel välja en hatthylla med förvaring.

Få en trevlig hall med snygga hatthyllor från ILVA

En snygg hatthylla bidrar till ett trevligt helhetsintrycket i hallen. Du kan också använda hatthyllan för heminredning och till exempel ställa en konstgjord växt på den. Din entré ska förstås först och främst vara praktisk och funktionell, men med inredningstillbehör kan du göra den hemtrevligare. Under hatthyllan passar det ofta bra att ställa en bänk, som kan användas när du och dina gäster sätter på er skorna.

Tips: En hatthylla med krokar kan också användas till badrummet. Hyllan rymmer vikta, rena handdukar medan krokarna håller de handdukar som används.

Väljer du en hatthylla 60 cm eller en hatthylla 120 cm?

Det finns hatthyllor i flera olika storlekar för att passa olika entréer. Vanliga längder på hatthyllor är 100 och 80 cm, men det finns både längre och kortare modeller. ILVA har hatthyllor i olika längder och chansen är stor att du hittar en som passar din hall i vårt sortiment.

Hatthyllor i olika material, som trä och metall

På ILVA hittar du hatthyllor i många olika material och färger, för att du ska kunna inreda med den stil som passar dig. Till exempel kan du välja en hatthylla i ek om du är ute efter typisk skandinavisk design. ILVAs hatthyllor i trä är tillverkade av kvalitetsträ som håller lång tid. I vårt sortiment hittar du också hatthyllor i svart och vitt. En hatthylla i vitt eller svart ger ett enkelt och tidlöst utseende till din hall. Vill du i stället ha något mer iögonfallande i hallen kan du överväga en hatthylla i metall. En stilig hatthylla i svart metall ger ett rustikt intryck och kommer att hålla länge.

Psst.. Vi har ett stort utbud av andra hyllor på hemsidan, om du inte hittar det du letar efter bland hatthyllorna. Och kom ihåg att du alltid är välkommen in i någon av våra butiker för att se våra hatthyllor och andra möbler i verkligheten. I butik kan du också få hjälp direkt av vår kunniga personal.