Korg
Korg
Produkter: 6
Produkter:6
Välj visning:
Visar 6 av 6

HÅLL ORDNING PÅ DINA SAKER MED EN FÖRVARINGSLÅDA

Det kan vara en bra idé att använda förvaringslådor för att hålla ordning på dina saker. Det kan snabbt bli rörigt i hemmet om dina saker inte har fasta platser. Med förvaringslådor blir det enklare att hitta sina saker. Om du vill skapa ett system i dina saker, kan du med fördel köpa en hylla eller ett skåp där alla dina förvaringslådor kan stå. På detta sätt kan du snabbt få en överblick över var dina saker gömmer sig. Du kan sätta små etiketter på dina förvaringslådor, där du kan skriva vad lådorna innehåller. Det gör det överskådligt och ger dig en tydlig överblick.

Tips: När du köper nya lådor för förvaring, kan du passa på att sortera bland dina småsaker. De saker som fortfarande är funktionella kan du med fördel skicka till återvinning istället för att kasta dem. På detta sätt kan andra ha glädje av det som du inte längre använder.

SÅ HÄR KAN DU ANVÄNDA DINA FÖRVARINGSLÅDOR

Förvaringslådor kan användas på många sätt och för olika ändamål. Du kan använda dina förvaringslådor i badrummet, köket, hallen, barnrummet, sovrummet, på kontoret och i vardagsrummet. Det finns faktiskt inga gränser för var och hur du ska använda lådor för förvaring. Här nedan kan du hitta inspiration till hur du kan använda dina förvaringslådor.

• Badrummet: Använd förvaringslådor och -boxar för smink eller parfymer. Du kan också lägga dina smycken i en mindre förvaringslåda.

• Köket: Med en trälåda för förvaring kan du skapa en snygg uppsättning av dina kryddor och oljor. Du kan också använda plastlådor för förvaring av mjöl, havregryn och andra torrvaror. Plastlådor för förvaring är dessutom robusta och finns ofta med lock.

• Hallen: I hallen kan du använda förvaringslådor och -boxar för shoppingkassar, nycklar, cykelljus, vantar, halsdukar, m.m.

• Barnrummet: Som förälder kommer du att ha nytta av förvaringslådor för ditt barns leksaker. Ett bra tips är att välja plastlådor för förvaring, så det är enkelt att se vad lådorna innehåller.

• Sovrummet: Om det lätt blir rörigt i ditt garderobsskåp eller i din byrå, kan du överväga att köpa några förvaringslådor för exempelvis strumpor, strumpbyxor och underkläder. Om du har ett litet sovrum, kan du överväga att köpa förvaringslådor med hjul och placera dem under din säng. Här kan du förvara ditt sänglinne, extra täcken, plädar eller det som du inte använder så ofta.

• Kontoret: Skapa ordning bland dina papper genom att köpa en förvaringsbox. Du kan också använda mindre förvaringslådor för pennor, post-it-block och andra praktiska småsaker. Dessutom kan du använda flera lådor i din rumdelare eller hylla.

• Vardagsrummet: Hitta en träkista för förvaring och använd den som ett alternativ till en tidskriftshållare. Du kan också använda förvaringsboxar i vardagsrummet för andra småsaker, till exempel garn och sytillbehör.

HITTA LÅDOR OCH KISTOR FÖR FÖRVARING HOS ILVA

På ILVA har vi ett stort urval av förvaringslådor och -boxar. Vi har förvaringsboxar i filt, canvas-tyg, järn och andra hållbara material. Dessutom har flera av våra lådor för förvaring handtag, vilket gör det enkelt att flytta runt på dem. Om du behöver mycket förvaring, kan du med fördel köpa våra förvaringslådor med lock, eftersom dessa kan staplas ovanpå varandra.

Förvaringslådor och -boxar behöver inte vara tråkiga att se på. Vi har lådor för förvaring i fräscha färger, som kan fungera som både ett praktiskt och ett dekorativt element i din inredning. Du kan också välja korgar för förvaring om du önskar ett alternativ till lådor. På ILVA har vi både ett stort urval av förvaringslådor, förvaringsboxar samt korgar.