Korg
Korg
Produkter: 156
Produkter:156
Välj visning:
Visar 21 av 156

Så väljer du rätt bord

Det kan vara svårt att hitta ett bord som passar till alla dina behov och önskemål, men det är möjligt. Därför är det en bra idé att reflektera över vilken storlek, form, material och design som du vill att ditt bord ska ha. Här nedan har vi listat några vanliga kategorier att ta ställning till när du ska hitta det rätta bordet till ditt hem.

Form: De flesta av ILVAs bord är antingen fyrkantiga eller runda. Det kan vara värt att överväga ett runt bord när du kollar efter ett nytt bord. Runda bord har blivit alltmer populära i svenska hem, vilket förklaras bland annat av att runda bord bjuder in till samvaro på ett naturligt sätt. Därtill ger ett runt bord en trevlig stämning och skapar en särskild lätthet i hemmet.

Material: Det finns många olika bord i olika material. Trä är i regel ett väldigt bra val till bord. Träbord är en klassiker i hemmet och de går aldrig ur mode. Ett bord av trä kräver ett visst kontinuerligt underhåll, men ett träbord som sköts om kan också hålla i många år. Det finns även designbord i trä och de kan faktiskt vara en bra investering.

Förvaring: Saknar du förvaringsplatser? Bord med förvaring är praktiska för dig som ofta har det rörigt hemma. Med smarta hyllor och lådor kan du enkelt stoppa undan det som ligger framme. Hos ILVA har vi flera olika bord med förvaring, bland annat avlastningsbord och sängbord med lådor. Ett bord med hjul, även kallat rullbord, ger också möjlighet till förvaring eftersom de ofta har en eller flera hyllor.

Dessutom är ett bord med hjul praktiskt eftersom det är flyttbart och kan användas till mycket, bland annat som barbord, hörnbord eller sängbord beroende på dess storlek.

Storlek: Stora bord som matbord är på många sätt hemmets kärna. Det är här vi har det trevligt tillsammans med vänner eller familj och äter goda måltider. Ett matbord ska gärna ha en viss storlek för att ge plats till gäster. Om du har en mindre matplats kan du överväga ett matbord med utdragsskiva.

Små bord som sidobord och soffbord ska däremot endast ha plats för småsaker som till exempel en bordslampa eller en ljusstake.

Bord i varierande material från ILVA

Få nytt liv i ditt hem med möbler i snygga och spännande material. Här följer några exempel på bord i olika material som finns i ILVAs sortiment.

Ekbord: Lake är ett snyggt och rymligt matbord i massiv ek. Ekbordet kan förlängas med två iläggsskivor (tillval).

Marmorbord: Stenbordet Cactus är ett runt matbord som finns i brun och svart marmor. Ett runt bord i marmor sätter en tydlig prägel på rummet och fungerar som en social magnet.

Teakbord: Drasil är ett runt teakbord avsett för uteplatsen. Bordet är del av en serie loungebord som finns i flera storlekar så du enkelt kan få en enhetlig stil på din uteplats.

Beställ ditt bord från ILVA idag, eller besök någon av våra butiker

Beställ ditt nya bord från ILVA idag och få fri frakt om du handlar för ett visst belopp, eller hämta din beställning gratis i någon av våra butiker. Kom ihåg att du har obegränsad returrätt när du beställer från ILVA.

Du är också välkommen att besöka någon av ILVAs butiker där du kan prata med vår kunniga personal och få svar direkt. I butik kan du också se och testa våra möbler i verkligheten, vilket ibland kan göra det lättare att välja.

Om du vet vad du vill ha kan du förstås enkelt beställa ditt nya bord från hemsidan redan idag. Och om du har frågor om våra produkter är vi alltid redo att hjälpa dig direkt här på webben.

Välkommen att upptäcka ILVAs sortiment, både i butik och på hemsidan!

Tips! Se gärna vår sida för erbjudanden, där har vi samlat produkter som säljs till reapriser. Med lite tur hittar du precis vad du letar efter – eller något du inte visste att du ville ha! Men vänta inte för länge med att slå till, det är först till kvarn som gäller på kampanjsidan.