Korg
Korg
Produkter: 702
Produkter:702
Välj visning:
Visar 21 av 702

Sovrumsmöbler som skapar harmoni i sovrummet

Sovrummet är det första du ser när du öppnar dina ögon och det sista du ser när du går och lägger dig. Ett harmoniskt inrett sovrum hjälper oss att koppla bort vardagen och slappna av när vi ska sova. Med funktionella och fina sovrumsmöbler kan du skapa en lugn och trevlig atmosfär i sovrummet. På ILVA hittar du ett stort utbud av möbler till sovrummet, vi har bland annat sängar, gavlar, nattduksbord och hyllor.

Ett köp av säng är en stor investering – både ekonomiskt och för din sömn. Du kan beställa din säng direkt från hemsidan eller besöka en ILVA-butik och prova olika modeller före köp. Vår personal hjälper dig gärna, både i valet av ny säng och övriga sovrumsmöbler.

Beställ dina nya sovrumsmöbler idag och få fri frakt om du handlar för ett visst belopp!

Inred med ILVAs möbler till sovrum

Oavsett om du vill ha en romantisk känsla eller en modern trendig touch, så har ILVA sovrumsmöblerna du behöver för att göra ditt sovrum ombonat och fint. Sätt din egen prägel på rummet genom att kombinera ILVAs möbler till sovrum med passande väggfärger och snygga inredningsdetaljer. Titta gärna i inredningstidningar eller våra inspirationssidor, för att få idéer till hur du kan utforma ditt nya sovrum!

Gör sovrummet personligt med olika inredningstillbehör

Med vilka sovrumsmöbler och inredningstillbehör vill du inreda ditt sovrum? Det är de små detaljerna i inredningen som gör hela skillnaden – allt från textilierna på sängen till formen på kuddarna och vilken matta som ligger på golvet. Med dekorationer, tavlor och växter formar du rummet efter din egen stil och gör det mer levande, oavsett om du vill ha ett mysigt eller minimalistiskt utseende.

Belysningen är också en stor del av inredningen. Ett generellt tips är att använda taklampans allmänljus för städning, men i övrigt använda flera små ljuskällor som skapar en intimare atmosfär. Se gärna vårt utbud av lampor, du hittar bland annat golvlampor, bordslampor och vägglampor.

Välj bland våra större sovrumsmöbler som sängar, gavlar, ramar och dagbäddar

Sängen är naturligtvis den viktigaste sovrumsmöbeln och en skön säng som passar dig och din kropp är avgörande för din goda sömn. ILVA har sängar för både stora och små i stilren design. Vi har också sängbord som matchar, garderober med eller utan skjutdörrar, och smart förvaring. Har du inte plats med en garderob har vi ett stort sortiment av byråar i olika stilar och färger.

ILVAs fodrade sänggavlar förhöjer både stilen och bekvämligheten i sängen. De ställbara modellerna gör att du kan ändra läge på huvud- och fotändar för att du ska få en så behaglig sömn som möjligt. ILVA har också sängramar i olika modeller, välj bland annat mellan stoppade och varianter i trä. Fundera även på om du vill ha en sängram med eller utan sängbord.

En dagbädd är en praktisk sovrumsmöbel både för sommarstugan och gästrummet hemma. Dagbädden är en snygg soffa dagtid som snabbt förvandlas till en bekväm säng nattetid. Den finns både som enkel- och dubbelsäng i snygga färger. Den röda tråden genom hela sortimentet är en moderiktig design, vilken har kännetecknat ILVA sedan starten på 60-talet.

Besök en ILVA-butik för att se våra möbler till sovrum i verkligheten

Du är alltid välkommen in en ILVA-butik om du vill se våra sovrumsmöbler och övriga produkter i verkligheten, ibland kan det hjälpa i beslutsfattandet. Det går förstås också bra att beställa dina nya sovrumsmöbler direkt från hemsidan. Välj om du vill få varorna levererade till din trottoar eller att själv hämta ut dem gratis i butik. Kom också ihåg att du har obegränsad returrätt när du handlar från ILVA.