Produkter:
519
Produkter:
519
Välj visning:
Anpassat av Nulstil filtre

Inga produkter matchar dina sökkriterier Nollställ alla filter
Visar 24 av 519

Mest populära

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Nyligen besökta

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Ett hem utan inredningstillbehör är som ett hem utan själ. För det är i detaljerna som helheten hittar sin plats. De små föremålen skapar liv och hygge, och det är med dessa du med lätthet kan bjuda in årstider och moderna trender.

Vi har ett brett sortiment av inredningstillbehör. Det är här du hittar kuddar och plädar till soffan, lampor för den rätta belysningen och brukskonst för din stil. Vi står redo med goda råd och förslag till din inredning.

Dekoration

Se alla

figurer

Se alla

fat och skålar

Se alla

värmeljusstakar

Se alla

krukor

Se alla

konstgjorda växter

Se alla

ljuslyktor

Se alla

stearinljus

Se alla

ljusstakar

Se alla

blomkrukor

Se alla

vaser

Textil

Se alla

gavelkuddar

Se alla

plädar

Se alla

prydnadskuddar

Se alla

sängkläder

Se alla

skinn

Till väggen

Se alla

akustikplattor

Se allt

galleri

Se alla

anslagstavlor

Se alla

ramar

Se alla

väggklockor

Se alla

skyltar

Se alla

speglar

Hall

Se alla

dörrmattor

Se alla

krokar och galgar

Se alla

hundkorgar

Se alla

klädhängare

Se alla

gångmattor

Kök och badrum

Se alla

bestick

Se alla

bordstextilier

Se alla

glas

Se alla

köksartiklar

Se alla

servetter

Se alla

serviser

Se alla

badrumsmattor

Se alla

badrumstillbehör

Se alla

handdukar

Se alla

tvättkorgar

Skapa stämning

Ett hem är inte bara ett praktiskt utrymme och en samling möbler. Det som gör ditt hem till just ditt hem är de små detaljerna. De små föremålen som kanske inte har någon praktisk innebörd men som har ett affektionsvärde. Det är i detaljerna som helheten uppstår. Din personliga inredningsstil och den stämning som du trivs bäst med. Det är det som gör ditt hem alldeles speciellt. Några inreder med dyr konst och antikviteter, andra med egengjorda dekorationsföremål, tavlor och så vidare. Om du varken föredrar det ena eller det andra så kan du hos ILVA hitta en skattkista fylld med inredningsartiklar som kan ge ditt hem en twist för en alldeles unik tillvaro.

Inspiration till

heminredningen

Se alla

nyheter

Heminredning för alla smaker

Känner du ibland för att förändra någonting i ditt hem? Det är du i sådana fall inte ensam om. Våra hem speglar vilka vi är på insidan, även om vi inte är särskilt inredningsintresserade. Det hör till våra olika faser i livet att göra stora eller små förändringar av vår hemmiljö. Nuförtiden flödar inredningsinspiration från alla håll och det är enkelt att göra stora förändringar i sitt hem, även med små medel. Det som sätter mest prägel på heminredningen är faktiskt små detaljer. Ditt val av färger och form signalerar din stil och dina behov. Dekoration får alla dina stora möbler och resten av ditt hem att komma till rätta. Vi på ILVA tänker alltid på helheten och därför har vi ett stort sortiment av accessoarer för ditt hem. Med vår katalog vill vi inspirera dig och få dig att känna att heminredning kan vara både lätt och rätt. Hos oss hittar du väldesignade produkter, stora som små, till alla rum. Dekoration och heminredning handlar inte bara om ytan för oss, det fyller också en funktion. Våra vackra skålar, fat, vaser, prydnadskuddar och andra textilier talar sitt väldesignade och funktionella språk. På samma sätt tänker vi när det kommer till praktiska prylar. Ta gärna en titt på våra vackra köks- och badrumsprylar eller förvaringskorgar så förstår du vår omtanke för heminredning. Hos oss hittar du flödande inspiration till stora förändringar i ditt hem med små medel. Häng upp en vacker spegel ur vår katalog och låt den avspegla din personliga inredningsstil och känslan du skapat i ditt hem.

Heminredning med en personlig touch

Man kommer väldigt långt genom att ändra färg och form på accessoarer i hemmet. Oftast räcker det med en ny färg på textilier för att få vilket rum som helst att ändra karaktär på ett effektfullt sätt. Tänk vilket ordentligt lyft du kan åstadkomma med hjälp av nya prydnadskuddar, gardiner, omsorgsfullt placerade skålar och fat eller dina egna vägginstallationer av tavlor i nya ramar. En ny badrumsmatta eller handdukar kan få vilket badrum som helst att skina upp i sin nya skepnad. En eller flera färgglada förvaringskorgar ger alltid en dubbeleffekt - ditt hem ser både snyggt och städat ut. En spegel på rätt ställe ger exempelvis mer rymdkänsla. Det som bäst kastar ljus över din heminredning och ditt hems karaktär är ditt val av be lysning. En ny lampa eller några stearinljus i nya ljusstakar är stämningsskapande och avrundar helhetsintrycket. Rätt belysning får din heminredning att komma till sin rätta och ditt hem kan börja andas. Var inte rädd att blanda gammalt med nytt för en mer personlig touch. Bläddra genom vår katalog så hittar du allt som behövs för en lyckad heminredning signerad av dig, din smak och dina behov. Låt dig inspireras men satsa på det som känns rätt för dig. Resten sköter vi, alltid till din belåtenhet.