Korg
Korg

Heminredning

Produkter: 517
Produkter:517
Välj visning:
Visar 21 av 517

Inredningstillbehör

Ett hem utan inredningstillbehör är som ett hem utan själ. För det är i detaljerna som helheten hittar sin plats. De små föremålen skapar liv och hygge, och det är med dessa du med lätthet kan bjuda in årstider och moderna trender.

Vi har ett brett sortiment av inredningstillbehör. Det är här du hittar kuddar och plädar till soffan, lampor för den rätta belysningen och brukskonst för din stil. Vi står redo med goda råd och förslag till din inredning.

Heminredning för alla smaker

Känner du ibland för att förändra någonting i ditt hem? Det är du i sådana fall inte ensam om. Våra hem speglar vilka vi är på insidan, även om vi inte är särskilt inredningsintresserade. Det hör till våra olika faser i livet att göra stora eller små förändringar av vår hemmiljö. Nuförtiden flödar inredningsinspiration från alla håll och det är enkelt att göra stora förändringar i sitt hem, även med små medel. Det som sätter mest prägel på heminredningen är faktiskt små detaljer. Ditt val av färger och form signalerar din stil och dina behov. Dekoration får alla dina stora möbler och resten av ditt hem att komma till rätta. Vi på ILVA tänker alltid på helheten och därför har vi ett stort sortiment av accessoarer för ditt hem. Med vår katalog vill vi inspirera dig och få dig att känna att heminredning kan vara både lätt och rätt. Hos oss hittar du väldesignade produkter, stora som små, till alla rum. Dekoration och heminredning handlar inte bara om ytan för oss, det fyller också en funktion. Våra vackra skålar, fat, vaser, prydnadskuddar och andra textilier talar sitt väldesignade och funktionella språk. På samma sätt tänker vi när det kommer till praktiska prylar. Ta gärna en titt på våra vackra köks- och badrumsprylar eller förvaringskorgar så förstår du vår omtanke för heminredning. Hos oss hittar du flödande inspiration till stora förändringar i ditt hem med små medel. Häng upp en vacker spegel ur vår katalog och låt den avspegla din personliga inredningsstil och känslan du skapat i ditt hem.

Heminredning med en personlig touch

Man kommer väldigt långt genom att ändra färg och form på accessoarer i hemmet. Oftast räcker det med en ny färg på textilier för att få vilket rum som helst att ändra karaktär på ett effektfullt sätt. Tänk vilket ordentligt lyft du kan åstadkomma med hjälp av nya prydnadskuddar, gardiner, omsorgsfullt placerade skålar och fat eller dina egna vägginstallationer av tavlor i nya ramar. En ny badrumsmatta eller handdukar kan få vilket badrum som helst att skina upp i sin nya skepnad. En eller flera färgglada förvaringskorgar ger alltid en dubbeleffekt - ditt hem ser både snyggt och städat ut. En spegel på rätt ställe ger exempelvis mer rymdkänsla. Det som bäst kastar ljus över din heminredning och ditt hems karaktär är ditt val av be lysning. En ny lampa eller några stearinljus i nya ljusstakar är stämningsskapande och avrundar helhetsintrycket. Rätt belysning får din heminredning att komma till sin rätta och ditt hem kan börja andas. Var inte rädd att blanda gammalt med nytt för en mer personlig touch. Bläddra genom vår katalog så hittar du allt som behövs för en lyckad heminredning signerad av dig, din smak och dina behov. Låt dig inspireras men satsa på det som känns rätt för dig. Resten sköter vi, alltid till din belåtenhet.