Korg
Korg

Sängar 80x200 cm

Produkter: 15
Produkter:15
Välj visning:
Anpassat av
Størrelse: 80 x 200 cm
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Størrelse
Visar 15 av 15
Loading...

Välj en säng på 80x200 cm som passar dina behov

En bekväm säng gör under för din nattsömn. Bland ILVAs stora utbud av sängar på 80x200 cm finns det något för alla. Vi har både resårbottnar, ställbara sängar och fasta madrasser med bredd på 80 cm.

En 80 cm säng är en smal enkelbädd och passar i små lägenheter eller gästrum. Det är också vanligt att placera två sängar på 80x200 cm bredvid varandra och använda dem som dubbelsäng. Fördelen med det är att du och din partner kan välja olika fasthet på madrasserna men ändå sova tillsammans.

Vilken säng på 80 cm ska jag välja?

Bestäm dig först om du vill ha en 80x200 cm säng med resårbotten eller om den ska vara höj- och sänkbar. En resårbotten består av en fjädrad madrass och en bäddmadrass i något skummaterial på toppen. Kombinationen ger en mycket bekväm och jämn avlastning för kroppen. Premiummodellerna av 80 cm breda sängar med resårbotten har flera lager fjädrar i madrassen och en bäddmadrass i extra avancerade och bekväma material. Men även våra enklare modeller är mycket sköna att sova i och håller hög kvalitet.

En ställbar säng på 80x200 cm tillåter dig att höja och sänka huvud- och fotända. På så sätt kan du anpassa din position när du läser, vilar och sover. Vi har även lösa madrasser på 80x200 cm för ställbara sängar.

Tillbehör till din säng på 80x200 cm

Sängben gör att sängen kommer upp från golvet och ges bättre luftcirkulation samt blir lättare att rengöra under. Och väljer du ett par höga sängben på din säng får du plats till förvaring under den. Om du kombinerar två 80 cm breda sängar till en dubbelsäng finns det också snygga sänggavlar att välja på. På ILVA finns också lakan för sängar på 80x200 cm.

Hitta riktigt bra erbjudanden på sängar

På ILVAs fyndsidor finns massor av prissänkta varor. Utbudet ändras kontinuerligt, och om du har tur kan du hitta en säng på 80x200 cm med förvaring, eller något annat specifikt du letar efter. Kom ihåg att erbjudandena bara gäller så länge lagret räcker, så vänta inte för länge med att slå till om du hittar något du gillar.

Du kan också ta del av erbjudanden via ILVAs nyhetsbrev och sociala medier. Där kan du också läsa om ILVAs nyheter, spännande trender och inredningstips.

Beställ en säng online eller besök någon av våra butiker

Beställ din nya säng idag och välj mellan att få den levererad hem eller att du själv hämtar ut den gratis i butik. När du köper sängar från ILVA har du alltid 90 dagars bytesrätt, så du i lugn och ro kan testa din nya säng. Du är också välkommen att testa sängen i en ILVA-butik före köp. Besöker du en butik kan du också få hjälp direkt av vår personal.