Korg
Korg

Lampor

Lampor både lyser upp våra hem och är del av inredningen. ILVA har designlampor för hela hemmet, både inomhusbelysning och lampor för utomhusbruk. Välj bland små och stora lampor i olika material och för skiftande ändamål.

Produkter: 158
Produkter:158
Välj visning:
Visar 21 av 158

Inred med lampor i olika material

En fjäderlampa har lampskärm av fjädrar och har blivit alltmer populär. Det är en fluffig lampa som följer trenden med stora soffor och sittpuffar. Lampor i tyg och glaslampor tillhör mer klassiska alternativ och är bara några exempel på armaturer som finns i vårt sortiment. Här är några förslag på hur du kan inreda med lampor i olika material:

  • En lampa i rotting ger en organisk och levande känsla till hemmet. Rottinglampor matchar andra levande material som gröna växter, läder och bomull. Om du inreder med en rottinglampa, en skinnfåtölj och ett sidobord i trä får du en mysig läshörna.
  • En tyglampa kan se ut på massor av olika sätt. Om du är ute efter en lampa med ett naturligt utseende är exempelvis en lampa i linne ett bra val. En lampa i linne har naturliga variationer i tyget och passar bra ihop med möbler i trä. Du kan också inreda med en lampa i syntetiskt tyg i grälla färger. En liten lampa i ett djärvt färgval kan exempelvis vara en kul inredningsdetalj som sticker ut i ett hem med i övrigt ljusa och naturliga kulörer.
  • Lampor i trä passar bra i den skandinaviska inredningsstilen, känd för att vara avskalad, ljus och ha naturliga material av hög kvalitet. Till exempel ger en vit lampa med fot i ek ett luftigt och samtidigt stilfult intryck. På ILVA kan du välja mellan flera lampor i trä designade i Danmark, i olika storlekar.
  • En glaslampa är ett klassiskt val. Om lampan har en glaskupa brukar kupan antingen vara frostad eller helt klar. Om ljuskällan syns genom glaskupan kan du med fördel välja någon av våra snygga vintage-glödlampor med LED-teknik som är häftiga att se på. En lampa i glas ser elegant ut och passar överallt där du vill ha det extra fint.
  • En lampa i mässing ger ett exklusivt intryck och förhöjer intrycket av andra möbler i rummet. Mässingslampor ger ett stilfullt drag till din inredning och finns både som bords-, golv- och vägglampor. En lampa i mässing är lika snygg till en soffa i skinn som till en

Det finns även andra populära lampor i metall, till exempel industrilampor, vilka ger ett robust och rått utseende som står i kontrast till de smäckra varianterna i mässing.

Spännande former, färger och funktioner

Det finns både fyrkantiga, ovala och runda lampor att välja mellan. På senare tid har det också blivit populärt med lampor med bollar. Det finns även vita, bruna och svarta lampor, för att nämna några vanliga färger. Tycker du att det är svårt att välja lampa? Då kan det vara en bra idé att kolla in våra inspirationssidor.

På inspirationssidorna finns massor av inredningsbilder med produkter ur hela vårt sortiment. Fokuset är inte bara på möblerna, lika mycket är på ljuset, färgsättningen och inredningen som helhet.

Fina lampor med olika funktioner

På ILVA finns massor av snygga lampor med olika funktioner. Bland våra specialmodeller hittar du dimbara lampor och lampor med klämma. En spotlight-lampa är en vanlig speciallampa som är ett perfekt komplement till pendellampans allmänbelysning.

Slipp sladdar med en batteridriven lampa

Lampor som är batteridrivna är mycket populära, inte minst som utomhuslampor. Och om den laddningsbara lampan har solceller drar den heller inte drar någon el. På ILVA finns flera solcellslampor som både ger ett härligt sken och är vackra på uteplatsen. Lampor med batteri är perfekta på trädgårdsbordet och skapar en mysig stämning på altanen när det skymmer.

Inred med batteridrivna lampor inomhus

Batterilampor är också smidiga inomhus eftersom de enkelt kan flyttas på. Till exempel kan du först ha en portabel lampa på skrivbordet och sedan flytta den till sängbordet för att få extra ljus. Om du väljer en uppladdningsbar lampa sparar du dessutom in på batterierna.

En lampa utan sladd är också praktisk om du har långt till närmsta vägguttag och vill undvika långa extrakontakter. En sladdlös lampa behöver heller inte flyttas runt utan kan ha en permanent plats i hemmet.

Laddbara lampor är ett bra alternativ till små lampor som bordslampor och golvlampor med sladd. Sladdlösa lampor ger också ett mycket stilrent utseende när de sitter på väggen. En trådlös lampa är också praktisk att ta med till en sommarstuga eller härbre utan el.

Handla designlampor på ILVA

På IVLA hittar du flera designlampor som kan bli framtida klassiker. Våra lampor och övriga möbler formges i Danmark där utseende, funktion och hållbarhet är tre ledord. Utöver det vill vi också kunna erbjuda danska lampor till förnuftiga priser. Danska lampor från ILVA kan se olika ut för att passa olika inredningsstilar.

Eftersom våra designerlampor håller god kvalitet kan de lysa upp ditt hem under lång tid. Se också gärna vår sida med ljuskällor i olika styrka, sockel och design, där hittar något för både retrolampan och den moderna lampan.

Fynda billiga lampor

På ILVAs sidor med erbjudanden kan du finna en lampa på rea och andra prissänkta produkter. Utbudet på fyndsidorna ändras kontinuerligt, ett tips är därför att kolla in dem regelbundet för att inte missa ett bra erbjudande. Du kan också följa ILVAs nyhetsbrev för att ta del av erbjudanden på billiga lampor och annat.

Köp lampor online eller i butik

Du kan köpa ILVAs lampor både online och i någon av våra butiker. Att köpa lampan online är förstås smidigt, men det finns fördelar med att besöka en fysisk ILVA-butik, till exempel får du ett bättre intryck av våra produkter när du ser dem och testar dem i verkligheten. ILVAs butiker är trevliga besöksmål för shopping och vår personal är redo att hjälpa dig på plats.

Beställ idag

Oavsett om du handlar i butik eller på nätet ges du samma fraktmöjligheter. Välj mellan att själv hämta ut köpet i någon av våra butiker eller att vi levererar hem varorna åt dig.