Korg
Korg
Produkter: 3
Produkter:3
Välj visning:
Visar 3 av 3

Hitta rätt parasollöverdrag

Ett överdrag till parasollen förlänger dess livslängd. Det svenska sommarvädret varierar mycket och det är därför en god idé med ett parasollskydd som skyddar mot regn, blåst och solens starka strålar. Dessutom kan din parasoll stå utomhus på vintern om den skyddas av ett parasollskydd.

Var uppmärksam på att du inte köper ett för stort parasollskydd. Ett tätsittande parasollöverdrag är främst viktigt för att säkra att regnvatten rinner av överdraget. Därför kan ett parasollskydd med blixtlås eller snörning vara bra alternativ, eftersom de lägger sig tätt runt parasollen. Ett tight parasollskydd minskar också risken att det kommer in smuts underifrån. Dessutom gör det att parasollen står stabilare vid blåst.

En parasollfot ser till att parasollet står stabilt också när det är utfällt.

Överväg parasollskydd med stav för enklare täckning

Det kan verka bökigt att ta på och av ett parasollskydd. Ett parasollskydd med stav gör det lättare att lyfta skyddet över parasollen. Det måste vara enkelt att täcka din parasoll, så det blir gjort. Om du använder parasollskyddet regelbundet blir kommer det gå längre tid innan du behöver rengöra parasollen.

Kom ihåg: Om parasollen är våt bör den fällas ut och torkas före du sätter på parasollskyddet. På det sättet undviker du att parasollen får rost, fläckar eller jordslag.

Köp ditt parasollöverdrag på ILVA

På ILVA hittar du överdrag både till parasoller och trädgårdsmöbler. Våra överdrag är slitstarka och tål allt slags väder. De flesta av våra parasollskydd är tillverkade i polyester som är ett kraftigt och vattentätt material. Dessutom ger det ett UV-skydd åt parasollen. Polyester kan hålla sig fint i många år.

I ILVAs sortiment hittar du parasollskydd i neutrala färger som svart och grå, för att du inte ska tröttna på dem. Vi har också parasollöverdrag till hängparasoller och i olika storlekar.

Tips: Har du kommit ihåg att köpa en förvaringslåda till parasollskyddet, trädgårdsmattan och dynorna till utomhusmöblerna?

Fynda parasollskydd på ILVA och få smidig hemleverans

På ILVAs sidor för erbjudanden kan du hitta parasollskydd till nedsatta priser om du har tur. Fyndsidorna har massor av olika sorters varor som skiftas löpande och erbjuds så länge lagret räcker. Du kan också ta del av erbjudanden genom vårt nyhetsbrev och sociala medier.

När du handlar från ILVA kan du välja mellan att få varan hemlevererad eller hämta ut den gratis i butik. Det gäller oavsett om du beställer från hemsidan eller köper i någon av våra butiker.