Korg
Korg

Hyllsystem

Produkter: 44
Produkter:44
Välj visning:
Visar 21 av 44

Håll ordning med ett hyllsystem

Ett hyllsystem skapar ordning och ger ett enhetligt utseende i rummet. I stället för att ha flera olika hyllor och lösa objekt signalerar ett hyllsystem beslutsamhet och skapar harmoni. Hyllsystemet blir en ram som rymmer allt från böcker till förvaringslådor och prydnadsföremål.

Ett hyllsystem består av hyllor och eventuella skåpsmoduler. I regel tar ett hyllsystem upp en stor del av väggen och erbjuder mycket förvaring, men det finns även mindre system. Det finns både fasta hyllsystem och flexibla modeller som du själv sätter ihop efter eget tycke och smak. Du kan också välja om du vill ha ett hyllsystem som monteras på väggen eller står på golvet.

Möblera med ett hyllsystem i vardagsrummet

Ett hyllsystem i vardagsrummet används ofta till prydnadsföremål, växter, magasin, fotografier och musikspelare. Därför kan det vara snyggt att välja ett hyllsystem med öppna hyllor som låter dig och dina gäster se vad som står på dem. Och om du har behov för att kunna gömma undan något kan du välja ett hyllsystem som också har skåpsmoduler.

ILVA har flera vackra hyllsystem i trä och andra material som passar bra i vardagsrummet. Ett hyllsystem passar bra både ovanför soffan och som en stor tv-möbel som rymmer både tv, tv-spel och ljudanläggning. I vårt utbud hittar du också mindre hyllsystem som är perfekta att ha vid skrivbordet. Ett hyllsystem vid skrivbordet är en smidig lösning som ger bra överblick över dina pennor, papper, böcker, laddare och liknande.

Tips: I ILVAs sortiment finns flera prydnadsföremål som skålar, ljusstakar, vaser, figurer och annat som är fint att ställa i ett hyllsystem i vardagsrummet.

Ett flexibelt hyllsystem på väggen

Det finns både fasta och flexibla hyllsystem. Med de senare bestämmer du själv avståndet mellan hyllplanen och var i systemet exempelvis en skåpsmodul ska hängas. Du kan också ändra sammansättningen senare om du skulle vilja det. De flesta flexibla hyllsystem består av väggkonsoler, hyllplan och eventuella skåpsmoduler.

De fasta hyllsystemen är ofta stora och kan rymma mycket förvaring. Och med snygga lådor på hyllorna kan du snabbt lägga undan sådant som ligger framme.

Hitta ett billigt hyllsystem på vår sida för erbjudanden

På ILVAs sida för erbjudanden kan du hitta ett billigt hyllsystem om du har tur. Utbudet på fyndsidorna ändras löpande och erbjudandena gäller bara så länge lagret räcker. Vänta därför inte för länge med att slå till om du hittar något du gillar.

Beställ ett hyllsystem från ILVA och få det levererat hem

Ett hyllsystem kan vara stort och därför vara bekvämt att få hemlevererat. ILVA levererar över hela Sverige. Du kan också välja att själv hämta ut din beställning gratis i en ILVA-butik. Att besöka en ILVA-butik är också en bra idé om du vill se hur hyllsystemet ser ut i verkligheten före du köper det. Genom att klicka på produktinformationen kan du se vilka av ILVAs butiker som har hyllsystemet framme för display. I våra butiker kan du också få hjälp direkt på plats av vår personal.