Korg
Korg

Dynor

Sittdynor till utemöbler gör det varmare och bekvämare att sitta utomhus. Bland ILVAs dynor till utemöbler hittar du både tunnare och tjockare modeller. Vi har också både enfärgade och randiga kuddar att ha utomhus. Välj bland ett stort utbud av dynor till olika sorters trädgårdsmöbler.

Produkter: 19
Produkter:19
Välj visning:
Visar 19 av 19

SITT SKÖNT MED EN SITTDYNA UTOMHUS

Nästan lika viktiga som utemöblerna är dynorna som ligger på dem. En trädgårdsdyna kan göra skillnaden mellan att vi vill sitta kvar utomhus ett tag till och att vi går in för att vi sitter på ett hårt och kallt underlag. Men kuddar till utemöbler är inte bara praktiska, de gör också att bland annat matgruppen utomhus ser finare och mer inbjudande ut.

Att köpa nya stolsdynor till utemöblerna kan också vara ett bra sätt för att förnya trädgårdsstolarna. En ny utekudde kan ge nytt liv till en gammal utomhusstol. I ILVAs sortiment hittar du ett stort utbud av dynor i olika färger och former. Chansen är därför stor att du kan finna en trädgårdsdyna som passar dina utemöbler hos oss.

Utöver stolsdynor till utemöbler kan du hitta en dyna till en bänk i vårt sortiment. Vi har också bland annat dynor till positionsstolar och dynor till solstolar. Vi vet mycket väl att det är frestande att lägga stora delar av dagen och hela kvällen i trädgården eller på altanen under de varma sommarmånaderna. Därför är det viktigt med bekväma dynor till utemöblerna, som ger ett bra stöd till ryggen och samtidigt är fina att se på. Bra kuddar utomhus är en nödvändighet för att få ut det mesta av sommarmånaderna här hemma.

I vårt sortiment hittar du också dynor rottingmöbler och flera andra möbler. Vi har också dynor på 50x50 cm och massor av andra storlekar.

KUDDAR TILL UTEMÖBLER AV GOD KVALITET

Eftersom utomhusdynor utsätts för mycket slitage i form av sol, vind och viss vätska är det en bra idé att välja dynor av hög kvalitet. Våra kuddar och dynor är tillverkade av slitstarka material som tål att användas utomhus och som kan tvättas utan att färgen eller formen försvinner. Du får med andra ord hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser när du handlar dynor på ILVA.

Dynor till utemöbler på rea
Om du har tur kan du hitta dynor till utemöbler på rea på ILVAs sidor med erbjudanden. På fyndsidorna kan allt möjligt ur vårt sortiment dyka upp, från matbord till utemöbler och dynor. Prissänkningarna är begränsade och gäller bara så länge varan finns kvar på lager, ett tips är därför att inte vänta med att beställa om du hittar något du vill ha.

FÖR OLIKA SORTERS UTEMÖBLER

Har du en loungesoffa? Då är en soffdyna för utomhusbruk ett bra val. Tänk på att dynor till en loungegrupp ofta kan behöva vara något större än sittdynor till vanliga utemöbler. Anledningen är att loungemöbler ofta är större än vanliga trädgårdsstolar. En dyna på 60x60 cm kan exempelvis passa en loungefåtölj, men det finns också dynor på 70x70 cm för riktigt stora loungemöbler. En god idé är att du mäter sitsarna före du beställer dynor till dina loungemöbler.

Dynor till positionsstolar
En positionsstol har en rygg som ofta är hög och kan justeras mellan att vara upprätt och bakåtlutande. En positionsdyna täcker både sitsen och stolsryggen. Positionsstolar kan ha olika höjd och det är därför en bra idé att mäta trädgårdsdynans rygglängd. Det finns också dynor för utemöbler med låg rygg, ifall din positionsstol skulle vara låg.

Dynor till solstolar
En solstolsdyna kan både vara tjock och tunn. En riktig tjock dyna till solstolen gör det lockande att sitta på den i många timmar. En tunnare solstolsdyna kan också vara riktigt skön, och den har dessutom fördelen av att vara lättare förvara. ILVAs dynor till solstolar har avtagbar klädsel som kan tvättas, för att den ska hålla sig fräsch länge. Men det kan ändå vara en god idé att ha en handduk mellan dig och solstolsdynan, om du ska sitta många timmar i solen.

Dyna till bänk
En bänkdyna är en avlång sittdyna för trädgårdsbänkar. På en bänk går det förstås att ha flera utedynor på rad, men bäst blir det med en avlång bänkdyna.

VÄLJ RÄTT STORLEK OCH MODELL PÅ DYNAN

Eftersom utemöbler kan se olika ut kan du välja på dynor i olika storlekar. En dyna på 50x50 cm är en vanlig storlek och passar till flera utemöbler. Vi har också mindre dynor på 45x45 och ett stort antal andra storlekar. Överväg också vilken tjocklek du vill ha på dynan och om dina utestolar är gjorda för en särskild sorts dyna. På ILVA kan du både hitta universella dynor och sådana som är skräddarsydda efter en möbelserie i vårt sortiment.  

Tillbehör
En dynbox är en praktisk möbel som låter dig förvara dina dynor när de inte används. Dynboxen gör att det blir lätt att hålla ordning på dynorna och ger dem ett visst skydd. Se också gärna ILVAs andra tillbehör till uteplatsen som parasoller, utomhusbelysning och utomhusmattor med mera.

BESTÄLL IDAG

När du har hittat en passande dyna för utomhusbruk kan du beställa den direkt från hemsidan. Välj att få din beställning levererad hem av oss, eller att du själv hämtar ut den i närmsta ILVA-butik utan fraktkostnad. Du är också varmt välkommen att besöka en fysisk ILVA-butik och se vårt sortiment i verkligheten.