Korg
Korg

Sängar 210x210 cm

Produkter: 7
Produkter:7
Välj visning:
Visar 7 av 7

En säng på 210x210 cm säng ger plats till hela familjen

Letar du efter en extra bred och lång säng? I så fall är en säng på 210x210 cm ett bra val. En så stor säng kallas även för king size-säng och passar dig som gärna vill ha sängplats till hela familjen. Med en extra bred säng får era småbarn plats att krypa ner under natten, utan att det blir trångt.

En säng på 210x210 cm är också ett bra alternativ för långa personer eller för paret som önskar lite vardagslyx.

På ILVA kan du få en säng på 210x210 cm som kontinentalsäng, vilken består av fler lager än en vanlig säng. Kontinentalsängen är därför extra hög. De olika lagren består av en resårbotten, en fjädermadrass och en bäddmadrass. Konstruktionen i kontinentalsängen garanterar dig massor av stöd för att du ska kunna sova riktigt gott om natten.

Få extra benutrymme i en säng som är 210 cm lång

En säng ska vara minst 10-20 cm längre än personen som sover i den. En 210 cm lång säng kan därför passa dig som är lång och tycker att standardlängden på 200 cm inte räcker till. Utöver våra king size-sängar på 210x210 cm kan du även välja en extra lång säng på 90x210 cm eller 180x210 cm i ILVAs sortiment.

Är du osäker på vilken säng som är 210 cm lång du ska välja? Då är du varmt välkommen in i någon av ILVAs butiker, där du i lugn och ro testa de olika sängarna före du bestämmer dig.

Inred med en stor säng

Sängar på 210x210 cm känns lyxiga tack vare den stora ytan att sova på. Med en sänggavel eller sängram till blir den 210 cm breda sängen ännu finare och kommer att se naturligare ut i sovrummet. En stoppad sänggavel är också bekväm att luta sig mot när du ser på film eller läser en bok. Förstås kan du även inreda utan gavel eller sängram. Din 210x210 cm stora säng kommer också att se riktigt trevlig ut med endast ett vackert överkast och prydnadskuddar.

Inte bara sängen, utan hela sovrummet, ska kännas harmoniskt för att vi ska kunna slappna av på bästa sätt. Gott om förvaringsplats och ett välplanerat utrymme hjälper oss att hålla ordning. Bredvid sängen är ett sängbord praktiskt för boken, mobilen och vattenglaset, och en sänglampa är alltid bra att ha. På ILVA finns dessutom gott om byråar, lådor och korgar som hjälper dig att ha ett ordnat sovrum.

Vill du få inspiration till hur du kan inreda med en bred säng? Kolla i så fall in ILVAs inredningssidor för sovrummet, där finns massor av förslag till möbler och färgsättning.

Tillbehör till en säng på 210 cm

En säng som är 210 cm bred behöver extra breda lakan som rymmer den stora bäddmadrassen. Det kan också vara en bra idé med några extra kuddar att ha nära till hands i den breda sängen. På ILVA hittar du nya täcken, huvudkuddar och bekväma sängkläder.

Beställ en säng på 210x210 cm på rea

På ILVAs sidor för erbjudanden finns massor av varor till nedsatta priser. Om du har tur kan du hitta en bred säng eller något annat du letar efter. Lagret på de rabatterade produkterna är begränsat, ett tips är därför att inte vänta för länge med att köpa om du hittar något du vill ha. Du kan också ta del av ILVAs erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på sociala medier. Där kan du också läsa om nyheter, inredningstips och annat kul.

Få din säng i king-size format levererad hem

När du handlar från ILVA kan du välja att själv hämta ut varan i butik, eller att vi levererar den åt dig. Om du besöker en ILVA-butik kan du också få hjälp direkt av vår personal och se våra möbler i verkligheten.