Korg
Korg

Kontinentalsängar 210x210 cm

En kontinentalsäng på 210x210 cm är en extra lång och bred dubbelsäng. En kontinentalsäng består av fler lager än vanliga sängar och ger därför särskilt bra avlastning. En säng som är 210 cm lång är perfekt för dig som själv är lång eller bara vill ha mer utrymme.

Produkter: 7
Produkter:7
Välj visning:
Visar 7 av 7

Sov gott i en kontinentalsäng på 210x210 cm

Med en kontinentalsäng på 210x210 cm får du en stor dubbelsäng med massor av plats – den kallas också för ”king-size”-säng. Sängens tre lager, resårbotten, resårmadrass och bäddmadrass ihop med dess stora storlek ger dig bra förutsättningar för en god nattsömn. Tack vare de tre lagren har du stora möjligheter att anpassa kontinentalsängen efter dina egna behov och få precis den fasthet du är ute efter.

En kontinentalsäng på 210 cm från ILVA är av hög kvalitet, vilket innebär att den ger ergonomiskt stöd för hela kroppen och håller i många år. För att du ska sova så bekvämt som möjligt är det viktigt att du väljer rätt fasthet på den nya sängen.

Välj fasthet på en kontinentalsäng på 210x210 cm

Vanliga riktlinjer när du väljer fasthet på sängen:

  • Välj en mjuk eller medium madrass om du väger under 80 kg
  • Välj en fast eller extra fast madrass om du väger mer än 80 kg

Skriv gärna till oss i chatten om du vill ha utförligare rådgivning. Du är också välkommen att besöka en ILVA-butik för att testa våra sängar i verkligheten och samtidigt få hjälp på plats av vår personal.

Är en 210 cm lång säng rätt storlek för mig?

En tumregel är att sängen ska vara 10-20 cm längre än personen som sover i den, för att inte riskera att fötterna kommer utanför. En kontinentalsäng på 210x210 cm är därför perfekt för dig som är längre än genomsnittet eller för dig som bara vill ha mer plats när du ska sova. En extra lång och bred säng ger också mer utrymme om barnen vill komma in och sova hos er.

Vill du i stället ha en mindre säng av mer konventionell bredd? Kolla i så fall in våra kontinentalsängar på 180x200 cm och 180x210 cm.

Inred med en kontinentalsäng på 210x210 cm

En kontinentalsäng är högre än en klassisk resårbotten och ger ett ståtligt intryck. Flera av ILVAs kontinentalsängar på 210x210 cm kommer med en sänggavel som får både sängen och sovrummet att se trevligare ut. En stoppad sänggavel är inte bara fin, den är också skön att ha huvudkudden mot.

Med ett vackert överkast och prydnadskuddar blir din nya kontinentalsäng på 210x210 cm komplett. Ett harmoniskt och fint sovrum kan i bästa fall också hjälpa dig att slappna av och sova bättre. För att få idéer till hur du kan inreda med din nya kontinentalsäng på 210x210 cm kan du besöka ILVAs sidor med inspiration till sovrummet. Där finns massor av inredningsbilder på sovrum med sängar, sängbord och andra möbler ur vårt sortiment.

Välj en säng från ILVA

Vi på ILVA menar att det är värt att välja en bekväm och ordentlig säng. Därför hittar du också ett stort utbud av kontinentalsängar på 210 cm hos oss. Vi har olika modeller och olika färger för att du lätt ska kunna hitta en som passar i ditt sovrum.

Eftersom en ny säng kan vara kostsam kan det vara en bra idé att kolla in våra erbjudanden. Där kan det finnas stora pengar att spara. Du hittar våra prissänkta produkter på hemsidan, i butikerna eller genom vårt nyhetsbrev. Ett tips är att inte vänta för länge med att beställa om du finner något du gillar, rabattera gäller bara så länge lagret räcker.

Smidig hemleverans på din nya kontinentalsäng på 210x210 cm

En extra bred säng är skrymmande och därför kan det vara skönt att få den levererad hem av oss. ILVA erbjuder alltid hemleverans av ditt köp, oavsett om du handlar i butik eller via hemsidan. Du kan också välja att själv hämta ut din beställning utan fraktkostnad i någon av våra butiker.