Korg
Korg
Produkter: 456
Produkter:456
Välj visning:
Visar 21 av 456

Matsalsmöbler med kvalitet

På ILVA har vi ett stort utbud av matsalsmöbler som tillgodoser allas behov. Det gemensamma är att trender, kvalitet och funktionalitet går hand i hand - ofta med en bakomliggande formgivare och ett noggrant hantverk. Kom in på ILVA och bli inspirerad!

Matsalsmöbler för familjen

Matrummet brukar ofta omnämnas som själva hjärtat i hemmet. Det är en naturlig plats för hela familjen att samlas på och där man avnjuter måltider tillsammans eller kanske spelar brädspel och pysslar. Vackra matsalsmöbler gör att man vill vara kvar i matrummet, exempelvis inbjuder ett fint dukat matbord till längre sittningar med förrätt, varmrätt och efterrätt.

På ILVA har vi flera olika bord, både de mer robusta som andas allmoge och lantkök och de minimalistiskt avskalade för den som föredrar en mer stilren inredning. Skaffar du ett slagbord är det enkelt att få plats med släktingar och gäster som kommer på besök genom att fälla upp den extra bordsskivan. Vi har även rymliga bord med iläggsskiva för att på så sätt göra mer plats för vänner och familj.

Matbordet en av de viktigare matsalsmöblerna och ska uppfylla flera behov. En fördel med att ha ett stort matbord är att alla i familjen får plats med sina olika sysslor, vare sig någon bakar, någon gör läxorna eller någon annan kanske läser tidningen. För att skapa en välkomnande atmosfär är även valet av belysning viktigt, just i matrum är det populärt att ha lampor i fönstren och ljuslyktor på borden.

Se till att skaffa en riktigt fin uppsättning matsalsmöbler till dig och din familj från oss på ILVA. Vi har både fysiska butiker och en lättnavigerad webbshop där du i lugn och ro kan kolla in vårt stora utbud av matsalsmöbler.

Viktigt i ett matrum

Det finns några saker att tänka på när du ska ge dig på att inreda ditt matrum med nya matsalsmöbler. Först och främst behöver du fundera ut vilken funktion matrummet ska ha. Givetvis ska det gå att laga mat där, men vilka andra aktiviteter ska ske i det rummet? Vissa familjer föredrar att laga maten i ett rum och äta i ett annat, medan många tycker om att laga maten och äta den i samma rum.

Borta är de gamla klassiska finrummen där man enbart åt högtidsmiddagar när det var nationell helgdag eller någon i familjen fyllde år. Nuförtiden är de olika rummen integrerade på ett annat sätt än förr i tiden, och det påverkar valet av matrumsmöbler. Idén med matrum är bra på många sätt och inte minst för att komma bort från vanan att äta middag framför TV:n, även om det är lockande i all sin enkelhet.

En god väldoftande middag är härlig att samlas kring såväl vardag som helg för att prata med varandra om vad som hänt under dagen, samtidigt som man äter. Därför är det ingen överraskning att de klassiska matsalsmöblerna, som bord och stolar, fortfarande är de vanligaste valen för ett matrum.

Ett stort matrum med många arbetsytor inbjuder även hela familjen att hjälpas åt med måltiden - någon kan hacka grönsaker medan någon annan kokar upp vatten och en tredje dukar bordet. Med värmen från spisen och alla dofter från grytorna är detta ett rum som lockar, även om man kanske inte styrde stegen dit från början.

Matsalsmöbler med dansk design från ILVA

Välkommen in till ILVA för att hitta de matsalsmöbler och detaljer du behöver till ditt matrum. Vi har allt från de största borden till små ljuslyktor och andra mindre inredningsdetaljer. Många av våra matsalsmöbler har dansk design, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att ILVA är ett danskt företag.

Kampanjer och erbjudanden på matsalsmöbler

ILVA har ofta olika erbjudanden och kampanjer på delar av vårt sortiment, däribland matsalsmöbler. Kom ihåg att det är först till kvarn som gäller, så passa på om du ser något fynd!