Produkter:
345
Produkter:
345
Välj visning:
Anpassat av Nulstil filtre

Inga produkter matchar dina sökkriterier Nollställ alla filter
Visar 21 av 345

Mest populära till matrummet

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sist har tittat på

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Matrummet är familjens naturliga samlingspunkt. Kvällsmaten förbereds och avnjuts tillsammans här, barnens läxor avklaras här. Och det är här, vi ses om morgonen.

Hos ILVA har vi ett stor urval av matbord och möbler till matrummet, som tillgodose allas behov. Det gemensamma är att trender, kvalitet och funktionalitet går hand i hand - ofta med en bakomliggande formgivare och ett noggrant hantverk. Kom in och bli inspirerad.

Matrum som samlingsplats för familjen

Matrummet brukar ofta omnämnas som själva hjärtat i hemmet. Det är en naturlig plats för hela familjen att samlas på och där man avnjuter måltider tillsammans eller kanske spelar brädspel och pysslar. Det är härligt att samlas runt ett stort matbord som är fint dukat och inbjuder till längre sittningar med förrätt, varmrätt och efterrätt. På ILVA har vi flera olika bord, både de mer robusta som andas allmoge och lantkök och de minimalistiskt avskalade för den som föredrar en mer stilren inredning. Skaffar du ett slagbord är det enkelt att få plats med släktingar och gäster som kommer på besök genom att fälla upp den extra bordsskivan. Vi har även bord där det går att lägga i en iläggsskiva för att på så sätt göra mer plats för vänner och och familj. Om ett matrum är hjärtat i hemmet är matbordet en av de viktigare komponenterna och något som ska uppfylla flera behov. En fördel med att ha ett stort matbord är att alla i familjen får plats med sina olika sysslor, vare sig någon bakar, någon gör läxorna eller någon annan kanske läser tidningen. För att skapa en välkomnande atmosfär är även valet av belysning viktigt, just i matrum är det populärt att ha lampor i fönstren och ljuslyktor på borden. Se till att skaffa ett riktigt härligt matrum till dig och din familj genom att besöka oss på ILVA. Vi finns på plats i Svågerstorp utanför Malmö eller så kan du i lugn och ro kolla in utbudet i vår lättnavigerade webbshop.

Viktigt i ett matrum

Det finns några saker att tänka på när du ska ge dig på att inreda ditt matrum. Först och främst behöver du fundera ut vilken funktion detta rum ska ha. Givetvis ska det gå att laga mat där, men vilka andra aktiviteter ska ske i det rummet? Vissa familjer föredrar att laga maten i ett rum och äta i ett annat, medan många tycker om att laga maten och äta den i samma rum. Borta är de gamla klassiska finrummen där man enbart åt högtidsmiddagar när det var nationell helgdag eller någon i familjen fyllde år. Nuförtiden är de olika rummen integrerade på ett annat sätt än förr i tiden. Idén med matrum är bra på många sätt och inte minst för att komma bort från vanan att äta middag framför TV:n, även om det är lockande i all sin enkelhet. En god väldoftande middag är härlig att samlas kring såväl vardag som helg för att prata med varandra om vad som hänt under dagen, samtidigt som man äter. Ett stort matrum med många arbetsytor inbjuder även hela familjen att hjälpas åt med måltiden - någon kan hacka grönsaker medan någon annan kokar upp vatten och en tredje dukar bordet. Med värmen från spisen och alla dofter från grytorna är detta ett rum som lockar, även om man kanske inte styrde stegen dit från början. Välkommen in till ILVA för att hitta de möbler och detaljer du behöver till ditt matrum, vi har allt från de största borden till små ljuslyktor och andra mindre inredningsdetaljer.