Korg
Korg

Tavellister & tavelhyllor

Produkter: 4
Produkter:4
Välj visning:
Visar 4 av 4

En tavellist på väggen skapar stämning

En tavellist, eller tavelhylla, är en smal hylla för prydnadssaker och bilder. Det är vanligt att hänga tavellisten ovanför soffan i vardagsrummet och på liknande platser där vi gärna vill visa fram något fint. Eftersom föremålen på tavelhyllan inte skruvas fast i väggen är de lätta att byta ut om du vill ha variation.

På ILVA finns tavellister i ek och flera andra material. Vi har också tavellister i 150 cm* och andra populära storlekar.

*Du kan själv kombinera flera tavellister för att få önskade längder.

Inredningstips till tavellister

En tavellist i vardagsrummet eller köket gör hemmet trevligare. Här är några tips till hur du kan använda och inreda med den:

  • Ställ vackra vaser och prydnadsföremål på tavelhyllan.
  • Skapa en gallerivägg genom att kombinera flera tavelhyllor.
  • Ha kokböcker på en tavellist i ditt kök.
  • En tavellist i barnrummet är en perfekt förvaringsplats för favoritleksakerna.
  • En smal tavellist på 80 cm passar utmärkt ovanför dörren.
  • Personliga bilder och ägodelar på en tavellist över sängen skänker en trevlig atmosfär till sovrummet.
  • Lägg nycklarna på en svart tavellist i tamburen (en vit modell kan lättare få fula märken).

Är du ute efter en lång tavellist på 180 cm eller kortare modell?

En lång tavellist i vardagsrummet ger prydnadsföremålen gott om plats och låter var och ett av dem komma till sin rätt. Om du letar efter en tavellist på 2 meter, eller liknande långa längder, kan du förslagsvis kombinera flera tavellister för att få den längd du är ute efter. ILVA har både långa tavellister för vardagsrummet och kortare modeller för väggar med lite plats.

Väljer du en tavellist i trä, metall eller något annat material?

En tavelhylla i ek passar i en skandinavisk inredningsstil. Är du ute efter något mer modernt kan en tavelhylla i metall vara ett bra alternativ. Men lika viktigt som hur tavellisten ser ut är vad du ställer på den. ILVA har massor av tavlor och snygga ramar till dina egna bilder som du kan ställa på listen.

Oavsett om du letar efter en tavelhylla i trä eller föremål att ställa på den, hittar du det på ILVA.

Inred med en tavellist i vitt eller någon annan färg

Om du hänger en vit tavelhylla mot en vit vägg kommer hyllan att få mindre uppmärksamhet, och fokus kommer i stället på de prydnadsföremål du har ställt på tavellisten. Förutom vita tavellister har ILVA ett stort utbud av andra färger för att passa olika inredningsstilar. Är du osäker på vilken färg på tavellisten du ska välja? ILVAs inspirationssidor är fulla av bilder som kan ge dig nya idéer till färgsättning och inredning av hemmet.

Erbjudanden om tavelhyllor och mycket annat

På våra sidor för erbjudanden hittar du massor av prissänkta varor. Om du har tur hittar du en tavelhylla i svart eller något annat du letar efter. Men vänta inte för länge med att köpa om du ser något du vill ha, utbudet är begränsat och erbjudandena gäller bara så länge lagret räcker.

Beställ en tavellist till din vägg och få den hemlevererad

Beställ en tavelhylla och välj mellan att få den hemlevererad eller att hämta ut den gratis i butik. En fördel med att hämta ut hyllan i butik är att du samtidigt kan passa att göra ett besök och se våra möbler i verkligheten.