Korg
Korg

Bänkar

En bänk är en praktisk och trevlig möbel som passar i hemmets alla rum. En hallbänk är smidig när du tar på dig skorna och en bänk i sovrummet kan du både sitta och lägga kläder på. Det finns också sittbänkar med förvaring i flera olika material.

Produkter: 19
Produkter:19
Välj visning:
Visar 19 av 19

Inred med en sittbänk i hallen

Med en bänk i hallen kan du och dina gäster sitta ner när ni tar av och på er skorna. En hallbänk är också bra för att ställa ryggsäckar, handväskor och matpåsar på. En hallbänk med förvaring kan ha flera smålådor där du kan lägga mindre ting som handskar, solglasögon, nycklar och liknande.

Om du vill kunna stoppa undan större saker kan du välja en sittbänk med förvaring med ett extra hyllplan. Ett hyllplan kan rymma större saker som korgar, förvaringslådor, fotbollar med mera.

En förvaringsbänk i hallen är en populär lösning i mindre hem där varje yta ska användas så effektivt som möjligt. Om du har en mycket liten hall men ändå vill ha sittplatser kan en extra smal bänk eller en pall vara bra lösningar.

På ILVA kan du välja mellan flera olika modeller av bänkar till hallen. Bland annat har vi modeller med flätad sits som både är snygga och sköna att sitta på. Är din bänk i hallen gjord av obehandlat trä? Då är det en bra idé att ha en dyna eller liknande som skyddar materialet från fuktiga ytterkläder.

Gör sovrummet mysigare med en sängbänk

En bänk i sovrummet är perfekt när du ska klä av och på dig. Du kan också använda en sittbänk i sovrummet till att lägga kläder, tidningar och böcker på. Eftersom en bänk tar liten plats kan den stå i de flesta sovrum. Väljer du en förvaringsbänk i sovrummet kan du enkelt stoppa undan sådant som ligger framme. Du kan också ha en sängbänk med förvaring som sängbord.

Om du har en spegel och sminkbord i sovrummet kan det vara trevligt med en fin möbel till. Exempelvis en bänk i sammet eller något annat vackert material.

En sittbänk i köket och badrummet

En bänk i köket är perfekt när du har många gäster på besök. En lång bänk vid matbordet rymmer flera personer och är ett utmärkt val för smala matplatser. Du kan också ha en låg bänk i köket att använda som pall för att nå de översta hyllorna.

Håll ordning med en bänk i badrummet

En liten bänk i badrummet är perfekt att lägga handduken eller mobilen på. Och en större sittbänk i badrummet är ett bra alternativ om du har gott om plats och ni är två som använder rummet samtidigt.

Inred med din nya bänk

En sittbänk i trä är enkel och snygg och passar i de flesta hem. Stilrena trämöbler är inne och ett kännetecken för den skandinaviska inredningsstilen. På ILVA hittar du bland annat danskdesignade sittbänkar i ek, både med faner och i massivt trä. Här är några tips på hur du kan inreda med en bänk från ILVA:

  • En vit eller svart sittbänk är lätta att inreda med eftersom de passar ihop med de flesta andra färger. Tänk på att om du har ljusa väggar kommer en svart bänk att sticka ut, medan en vit bänk uppfattas som diskret.
  • För att skapa en lätt och somrig stämning i din vinterträdgård eller inglasade balkong kan du välja en sittbänk som är vit. Det är en klassisk färg på utemöbler och är snygg med gröna växter.
  • En vacker bänk i trä kan lika gärna användas för utsmyckning som att sittas på. Om du vill använda bänken för dekoration kan du exempelvis ställa en kruka eller figur på den.
  • Med en förvaringsbänk kommer ditt hem att se finare ut. Du kan enkelt städa undan sådant som ligger framme genom att stoppa sakerna i bänken. Tips! Är du osäker på om du ska välja en bänk med lådor eller utan? Eller vill du bara ha nya idéer? Kolla i så fall in ILVAs sidor med inspiration. Där finns massor av bilder på inredningar med bänkar och andra möbler ur hela vårt sortiment.

Välj bland flera olika bänkar på ILVA, online eller i butik

Oavsett om du är ute efter en klassik bänk inomhus eller en bänk med förvaring, hittar du det på ILVA. Vi har också bänkar i trä, metall och andra material. Du vet väl att du även kan besöka en fysisk ILVA-butik?

Det kan vara en bra idé om du exempelvis är osäker på vilken sittbänk du ska välja som hallmöbel. Att se och testa möblerna i verkligheten kan ofta hjälpa i beslutsfattandet. Att besöka en ILVA-butik kan också ge inspiration till inredning och idéer till nya möbelinköp. I butik kan du även få vägledning direkt av vår personal.

Tips! Se gärna våra sidor med erbjudanden. Om du har tur hittar du en billig sittbänk med förvaring till hallen, eller något annat du letar efter.