Korg
Korg

Satsbord

Produkter: 11
Produkter:11
Välj visning:
Visar 11 av 11

Satsbord är ett soffbord som är dubbelt eller trippelt

Ett satsbord är enkelt att förminska och förstora och är ett praktiskt alternativ när du får gäster. Ett satsbord som soffbord är perfekt när ni är flera i soffan och behöver mer bordsyta för exempelvis chipsskålar eller sällskapsspel. Satsbord är enkla att flytta på och de är även utmärkta som drink- och sidobord.

På ILVA hittar du massor av olika modeller, till exempel fyrkantiga och runda satsbord. Vi har även satsbord i trä, metall, glas och andra material. Du kan också välja bland satsbord som är vita, svarta och i massor av andra färger. Upptäck de olika borden i vårt utbud och beställ idag för enkel hemleverans.

Så här kan du inreda med ett satsbord i ek, metall och andra material

Ett satsbord i vardagsrummet är både ett praktiskt och snyggt alternativ. Här kan du läsa mer om satsbord i olika material och hur du kan inreda med dem:

  • Ett satsbord i valnöt, bok eller ek är både naturligt och stilfullt på samma gång. Ek och bok är vanliga material i skandinaviska möbler och de passar bra i en avskalad inredningsstil. Om du vill ha något mer exklusivt kan du välja ett satsbord i teak. Materialet trä är lätt att inreda med och går att kombinera snyggt med många olika färger. På ILVA kan du också hitta satsbord i svart trä och andra kulörer. Var uppmärksam på att ett satsbord i trä är känsligt för vätska och att glasunderlägg rekommenderas.

  • Ett satsbord i marmor bidrar med ett både trevligt och exklusivt utseende till vardagsrummet. Marmor som material är samtidigt robust och lyxigt och finns i olika färger. Välj marmor till ditt satsbord och du får en inredning som för tankarna till franska och italienska hem och caféer.

  • Om du vill ha ett satsbord i ett guldaktigt material är mässing ett bra val. Ett satsbord i mässing känns elegant och lyxigt. Den glänsande mässingen fungerar bra i inredningar med kristallkronor, förgyllda tavelramar och liknande. Med ett satsbord i både marmor och mässing får du en snygg kombination av exklusiva material.

  • Ett satsbord i glas kan både se modernt och klassiskt ut beroende dess form och övriga material. Till exempel har ett satsbord i betong och glas ett rått och tufft utseende. Väljer du i stället ett satsbord i mässing och glas får du en elegant möbel, där glaset utgör en stabil bordsskiva och detaljerna i mässing höjer helhetsintrycket. Du kan också välja mellan bland annat ofärgat, frostat och svart glas i ditt satsbord.

  • Ett satsbord i metall är något för det stilrena hemmet med minimalistiska möbler och heminredning. Metall, glas, betong och spotlights ger en modern inredningsstil, som tilltalar många. På ILVA hittar du bland annat satsbord i svart metall.

Tips! Behandla ditt satsbord i trä för att få det att hålla sig fint länge. Läs gärna om hur du underhåller dina möbler, från satsbord till soffor i ILVAs skötselguide.

Välj ett snyggt satsbord i vitt, svart eller någon annan färg

Ett vitt satsbord är ett populärt val som ger ljus och luft till ditt vardagsrum. Vita satsbord är snygga både i ljusa inredningar och som kontrast till mörka mattor och möbler. Du kan också välja ett satsbord i svart som ger djup och en känsla av tyngd.

Just nu är beige, mossgrönt, brunt och andra naturliga färger populära. Satsbord som är vita eller svarta passar riktigt bra ihop med de naturliga kulörerna. För att få idéer till hur du kan inreda med satsbord som är vita eller i andra färger kan du kolla in ILVAs inspirationssidor. Du kan också följa ILVA på sociala medier och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av spännande inredningstips med de allra senaste trenderna.

Utöver svarta och vita satsbord har ILVA modeller i ett stort antal andra färger. Är du osäker på om du ska välja ett vitt eller svart satsbord? Eller någon helt annan kulör? Besök i så fall gärna en ILVA-butik, ibland kan det underlätta att ta ett beslut efter att ha sett produkterna i verkligheten.

Var flexibel med ett satsbord som är runt

Ett satsbord är populärt som soffbord eftersom många vill kunna anpassa bordsytan efter antalet personer som sitter i soffan. Inte minst i stora soffor, som schäslong- och u-soffor, är det praktiskt att kunna sprida ut bordet så alla kan nå det. Och väljer du ett ovalt eller runt satsbord får du ett soffbord som är smidigt att passera eftersom det saknar hörn. Ett runt satssoffbord kan därför upplevas vara mindre i vägen när du och dina gäster kliver i och ur soffan.

På ILVA finns ett stort utbud av satsbord med runda bordsskivor. Bland annat kan du hitta runda satsbord i trä, metall och andra material. Du kan också välja ett satsbord som är runt i svart, vitt eller i någon annan färg.

Använd golvytan väl i det lilla hemmet

Eftersom ett satsbord tar liten plats när det är ihopsamlat passar det extra bra i små vardagsrum. Och om du har väldigt ont om utrymme hemma kan du välja ett extra litet satsbord. På ILVA finns både runda och fyrkantiga satsbord i stora och små modeller, och du kommer säkert att hitta något som passar ditt hem i vårt sortiment.

Fynda billiga satsbord på ILVAs sidor med erbjudanden

På ILVAs sidor för erbjudanden finns massor av nedsatta varor, du kan hitta allt från svarta satsbord till manchestersoffor. Utbudet på fyndsidorna ändras snabbt och ett tips är därför att kolla in dem regelbundet för att inte missa ett bra erbjudande. När du vet vad du vill beställa kan du välja mellan att få varan hemlevererad eller att hämta ut den kostnadsfritt i butik. Om du vill se vårt sortiment i verkligheten före du köper är du varmt välkommen att besöka en ILVA-butik. I butik kan du också få vägledning direkt av vår personal.