Korg
Korg

Manchestersoffor

Produkter: 41
Produkter:41
Välj visning:
Visar 21 av 41

Välj bland ett stort utbud av sammetssoffor från ILVA

Manchester är ett klassiskt tyg som har uppskattats i generationer. Det är både snyggt och bekvämt att sitta på och är därför perfekt för soffor. På ILVA hittar du manchestersoffor i olika storlekar, färger och modeller. Se vårt utbud och hitta din nya manchestersoffa idag.

Vad skiljer en manchestersoffa från en sammetssoffa?

Manchestertyg och sammet påminner om varandra eftersom båda textiliernas trådar står utåt i stället för att gå längst med tyget. Ofta är sammetens trådar längre än manchestertygets. Sammetssoffor är lena och har en glansig yta medan en soffa i manchester har en räfflad yta. Bägge materialen är mjuka och både en sammets- och manchestersoffa är sköna att sitta i. Manchestersoffor är populära i svenska hem och de kommer förmodligen vara det även lång tid framöver.

Manchestersoffor är tillverkade i ett slitstarkt material, vilket gör soffan lätt att underhålla. Och om du har husdjur är en soffa i manchestertyg ett bra val, eftersom håren från husdjuret inte tränger ned i tyget. Du kan därför lätt avlägsna hårstråna med handen, en klädvårdsrulle eller med en snabb dammsugning. Se gärna ILVAs skötselguide för att läsa mer om hur du underhåller din manchestersoffa.

En soffa i manchester ger ett varmt utseende till rummet

En manchestersoffa har ett mjukt tyg som är skönt att sitta och röra på. En manchestertygssoffa är därför perfekt för avslappning och film-mys med familjen. För att få riktigt mycket plats kan du välja en schäslongsoffa, hörnsoffa eller u-soffa. Det mjuka och snygga manchestertyget ger en hemtrevlig känsla till vardagsrummet. Välj en soffa med tjock manchester för att få det extra skönt och komplettera gärna med kuddar och plädar.

Välj färg på din soffa i manchestertyg

På ILVA kan du hitta manchestersoffor i många olika färger. Bland annat finns det färggranna modeller som exempelvis gröna manchestersoffor, vilka ger en snygg kontrast till de ljusa väggar som finns i många svenska hem. Du kan också välja en gul manchestersoffa för att få in värme i rummet.

Ett säkert val är en beige manchestersoffa. En beige soffa är lätt att kombinera med andra färger och ger ett dämpat utseende till din inredning. En brun manchestersoffa ger också en lugn känsla i rummet. ILVAs manchestersoffor i beige och brun finns i flera nyanser, från ljus till mörk. Fördelen med att välja naturliga färger som beige och brun på din manchestersoffa, är att de passar bra till många olika inredningsstilar.

Utöver färgval kan du också överväga om du vill ha en soffa med tjockare manchestertyg eller det mer klassiska tunna. På senare tid har det tjockare manchestertyget blivit mycket modernt.

Tips: Om du väljer en grön manchestersoffa kan du matcha den med lampor och andra objekt i mässing. Mässing och grönt är nämligen en riktigt snygg kombination. För att få ytterligare idéer till när du ska välja färg på din soffa i manchestertyg, kolla gärna ILVAs inspirationssidor. Våra inredningsbilder är fulla av spännande färgkombinationer, både med vanliga soffor och manchestersoffor.

Ta del av erbjudanden av manchestersoffor och annat

Besök vår sida för erbjudanden, har du tur hittar du en bäddsoffa i manchester eller någon annan modell du letar efter. Håll ett öga på fyndsidorna för att inte missa ett bra erbjudande, utbudet ändras kontinuerligt. Du kan också se ILVAs kampanjer genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på sociala medier.

Hitta olika varianter av manchestersoffor på ILVA

Oavsett vilken manchestersoffa du är ute efter kan du hitta den på ILVA. Utöver hörn-, schäslong- och u-soffor har vi även modulsoffor i manchester. Du kan själv bestämma hur stor en modulsoffa ska vara genom att ta bort och lägga till olika delar. ILVA har även stora soffor, så om du är ute efter en djup soffa i manchester har du kommit rätt.

Testa en manchestersoffa i en ILVA-butik

Ett köp av en ny soffa är ofta ett stort beslut och många vill gärna testa soffan före köp. Du är varmt välkommen till någon av ILVAs butiker för att prova din nya manchestersoffa och se vårt övriga sortiment i verkligheten. I butik kan du också få hjälp direkt av vår kunniga personal.

Om du vet vilken soffa du vill ha går det förstås bra att beställa redan idag från hemsidan. Vi levererar över hela Sverige och erbjuder öppet köp.