Korg
Korg

Djupa soffor

Produkter: 24
Produkter:24
Välj visning:
Visar 21 av 24

Sitt skönt i en djup soffa

Finns det någon mysigare än att sitta i en djup, mjuk soffa? En extra djup soffa har gott om plats även när ni är flera tillsammans. För att få ytterligare utrymme kan du välja en djup soffa med divan. En divansoffa har en utstickande del som både fungerar som sittplats och till att lägga benen på.

På ILVA finns ett stort utbud av djupa soffmodeller. Bland annat kan du välja en stor djup soffa med plats för hela familjen eller en liten modell för sovrummet. Beställ din djupa soffa nu och få den levererad hem eller fortsätt läs för mer information och inspiration.

Möblera vackert med en djup soffa i sammet

Vi har djupa soffor i bland annat sammet. Den klassiska sammeten och den moderna, djupa soffan blir ett snyggt möte mellan det traditionella och samtida. Letar du efter en djup soffa i sammet i någon särskild färg? På ILVA hittar du djupa sammetssoffor i flera vackra kulörer som mörkgrönt, vinrött, svart och vitt.

Vi har också djupa soffor i ull, skinn och andra material.

Tips: Se gärna ILVAs kuddar och plädar i olika mönster och färger som matchar våra djupa soffor. Plädarna och kuddarna är både sköna att använda och är snygga inredningstillbehör till din nya soffa med djup sits. Vill du ha ytterligare idéer till hur du kan inreda med din djupa soffa? Se ILVAs sida för inspiration till vardagsrummet som är full av spännande bilder.

Gör en soffgrupp med en djup 3-sitssoffa

En djup 3-sitssoffa är en populär storlek som rymmer flera personer. Ihop med en djup 2-sitssoffa får du en trevlig soffgrupp som inte tar allt för mycket utrymme. Utöka gärna soffgruppen med en fåtölj eller sittpuff för att få flera sittplatser. En golvmatta binder ihop möblerna och gör att soffgruppen känns som en enhet. Ihop med ett soffbord och eventuell golvlampa och sidobord blir soffgruppen komplett.

Ett vanligt mått på en djup soffa är 120 cm från framsidan av kudden till ryggen, men vi har både djupare och tunnare modeller. Se måtten i beskrivningen eller kontakta vår personal om du letar efter en soffa med särskilda mått.

Tips: Vill du ge avlastning till din nacke och axlar? Välj i så fall extra nackstöd till din djupa soffa.

Hitta en soffa som är djup till riktigt bra pris

Upptäck ILVAs sidor för erbjudanden – om du har tur hittar du en djup soffa eller något helt annat. Sortimentet på fyndsidorna skiftar kontinuerligt, så vänta inte för länge om du hittar något du vill ha.

Hämta din soffa med djup sits eller välj att få den hemlevererad

En stor soffa med djup sits kan vara bökig att köra hem själv, för att inte tala om en hel soffgrupp. Lyckligtvis erbjuder vi hemkörning oavsett om du handlar i butik eller via hemsidan. Om du vill ordna med hemleverans själv går det förstås också bra, du kan alltid välja att hämta ut varan gratis i någon av våra butiker.