Kurv
Kurv

Mixa och matcha med Nordstrom: den ultimata modulsoffan

Drömmer du om att sätta ihop din soffa precis som du vill ha den? Med Nordstrom kan du välja, kombinera och mixa - precis hur du önskar. Utforska de färdigställda uppställningarna och kombinationerna, eller skapa din egen genom att lägga ett element i taget i korgen. När det gäller färger kan du låta dig inspireras av några av de föreslagna nyanserna för varje produkt, eller bläddra genom vår tyg- och läderkollektion där du kan välja mellan mer än 60 olika OEKO-TEX-certifierade textilier. Valet är ditt, och det finns oändliga möjligheter när det gäller din framtida drömsoffa.

EN RIKTIG SLAPPARSOFFA

Nordstrom är en riktigt bekväm soffa. Även om den med sina kantiga och generösa uttryck tar mycket plats, skapar den lugn och elegans i den skandinaviska inredningen. De rena linjerna och exklusiva sömmarna framträder vackert och låter soffan bli ett elegant designinslag i ditt hem. Många placerar sina soffor mot en vägg av praktiska skäl eller för att soffans baksida inte alltid är lika attraktiv. Men så är det inte med Nordstrom. Modulerna är klädda på alla sidor, vilket betyder att du kan placera din modulsoffa fritt i rummet. På så sätt får du mer väggyta, och soffan blir en central punkt som verkligen drar blickarna till sig.

SKAPA DITT EGET UTSEENDE

Ska den ha puffavslutning eller schäslong? Ska den rymma 2 eller 8 personer? Och vad gäller färg och material? Med Nordstrom står du inför en värld av möjligheter. Du kan designa den precis som du vill ha den, så att du kan luta dig tillbaka i en soffa som du själv utformat. Du kan välja mellan färdiga kombinationer och färger som vi har valt ut, eller skapa din drömsoffa genom att lägga till ett modul i taget i korgen. Här kan du leka med schäslongmoduler, ändmoduler, fotpallar, moduler med puffavslutning, mittmoduler och hörnmoduler, som finns i både höger- och vänsterutförande samt i olika längder.

Varför välja en modulsoffa?

En modulsoffa är ett utmärkt val av flera skäl. Den ger för det första flexibilitet eftersom den består av flera delar som du kan arrangera på många sätt för att passa både dina behov och rummets storlek. Du kan också välja varje del i de material och färger som passar din stil och inredning perfekt.

Dessutom är en modulsoffa lätt att utöka eller omorganisera, vilket gör den perfekt om familjen växer eller om du flyttar till ett nytt hem. Skulle ett modul bli skadad kan du bara byta ut den utan att behöva kasta hela soffan, vilket gör den både hållbar och ekonomisk.

Det bästa av allt är att du har oändliga möjligheter. Du kan omvandla den till en schäslong, en hörnsoffa eller en traditionell soffa, beroende på vad du behöver just nu. Denna mångsidighet gör det enkelt att skapa mysiga hörn där du kan koppla av eller umgås med vänner och familj.

VÄLJ DIN FAVORITFÄRG - OCH MATERIAL

När du bestämt vilka moduler din Nordstrom-soffa ska innehålla är det dags att utforska vår tyg- och läderkollektion. Här kan du välja mellan mer än 60 olika OEKO-TEX-certifierade textilier och läder. Färgpaletten är bred och inkluderar allt från klassiska, neutrala nyanser till pigga och djärva färger. Med det stora urvalet kan du välja en nyans som matchar dina befintliga möbler, eller så kan du vara lite djärv och prova en ny färg du länge drömt om. Kombinera den valda färgen med ett av våra kvalitetssäkrade material, och om du är osäker på om det ska vara sammet, crush bouclé, eller något helt annat, kan du läsa mycket mer om de olika tygerna och lädret här. Men oavsett vilket material du förälskar dig i, hittar du definitivt den kombinationen av Nordstrom som passar perfekt för din stil och ger ditt hem personlighet.

Designa din egen soffa

Nordstrom kombinerar både design och komfort. Stoppningen består av kallskum med fiberfyllning som ger ett stabilt och bekvämt sittstöd.

Få mer väggyta och placera modulsoffan mitt i rummet. Nordstrom är stoppad på alla sidor så den stilfulla designen kan avnjutas från alla vinklar och du kan skapa zoner och rum i ditt vardagsrum.

Med Nordstrom modulsoffa får du en värld av möjligheter. Kombinera de enskilda modulerna som du vill och bygg din soffa precis som du vill ha den. Du kan inspireras av de färdiga uppställningarna eller lägga till ett modul i taget tills du hittar den optimala sofflösningen för dig.

Har du en favoritfärg eller material? Inga problem. Låt dig inspireras av vår tyg- och läderkollektion som har mer än 60 olika OEKO-TEX-certifierade färger. Med hela färgpaletten framför dig fördelad på många material kan du skapa din drömsoffa.

Våra behov och preferenser ändras genom livet. Med en modulsoffa har du friheten att anpassa den allt eftersom livet förändras. Har familjen vuxit, kommer gäster ofta eller behöver du bara koppla av? Lägg enkelt till ett modul eller två.

Se färdiga uppställningar