Korg
Korg

Outlet

Här i vår outlet kan du med lycka hitta det som du saknar, eller kanske det som du inte visste att du saknade.
Alltid till extra bra priser.

What you see is what you get och urvalet skiftar hela tiden, så ta en titt, kanske finns det något som tilltalar dig.

Besök vår outlet hos ILVA Malmö

Hos ILVAs varuhus i Malmö hittar du ett outlet-område på andra våningen och i varuutlämningen där du kan göra ett riktigt klipp.
Var uppmärksam på att du inte nödvändigtvis hittar samma varor i varuhusets outlets som du kan hitta här på sidan.

Produkter: 14
Produkter:14
Välj visning:
Visar 14 av 14

Möbel-outlet med kvalitetsvaror hos ILVA

Är du typen som älskar att gå på jakt efter de bästa erbjudandena? Då är denna online-outlet med möbler och inredningstillbehör det perfekta för dig. Här hittar du ett hav av varor som säljs långt under ordinarie pris. Här har du därför riktigt goda möjligheter att göra ordentliga klipp. Det är bland annat här som du kan hitta säsongsvaror som ska säljas ut för att göra plats för kommande nyheter samt restpartier.

I vår online-outlet uppdateras urvalet löpande så att det hela tiden finns nya saker som du kan ta en närmare titt på. Därför är det en riktigt bra idé att ha vägarna förbi då och då så att du inte missar några bra erbjudanden. Kanske hittar du din drömsoffa i outleten? Eller så kanske du hittar den där vasen eller prydnadskudden som du har längtat efter - så klart till knivskarpa priser.

Besök vår möbel-outlet i Malmö

I vårt varuhus i Malmö har vi skapat plats för ett outlet-område på andra våningen,  där du kan hitta varor med bra kvalitet till fantastiska priser! Besök våra möbel-outlets i Malmö och hitta exempelvis soffor, inredningstillbehör, stolar, bord samt mycket mer. I outletsen hittar du både säsongsvaror som ska säljas ut för att göra plats i butiken inför kommande kollektioner och varor med mindre fel som inte har betydelse för produkternas funktioner eller uttryck.

Var uppmärksam på att vi inte kan lova att du hittar samma varor i varuhusets outlets som du kan hitta här på sidan och vice versa. Därför är det viktigt att passa på när du hittar något som skulle kunna passa in i inredningen hemma hos dig. Annars kanske någon annan hinner före.