Korg
Korg
Produkter: 35
Produkter:35
Välj visning:
Visar 21 av 35

Förnya altanen med loungebord från ILVA

Ett loungebord kan beskrivas som ett soffbord att ha ute. Loungebord tål utomhusklimatet passar tack vare sin låga höjd perfekt ihop med loungesoffor och loungefåtöljer. På ILVA finns bland annat loungebord i trä, metall och andra material. Hos oss hittar du också utesoffbord i flera olika former och prisklasser – vi har allt från billiga utesoffbord till mer exklusiva modeller.

Inred med loungebord utomhus från ILVA

Trenden nu är att inreda uteplatsen som ett sommarvardagsrum. Soffa, fåtöljer och soffbord som utemöbler skapar en vardagsrumskänsla i uterummet. Det är också på modet att välja utemöbler som är snygga även utan dynor, och som kan stå på din altan eller balkong under hela utesäsongen. För att förstärka känslan av ett vardagsrum utomhus kan du komplettera dina loungemöbler med en utomhusmatta, ljuslykta, prydnadskuddar och krukor att ha växter i.

Här är några överväganden du kan göra när du ska välja loungebord ute:

  • Form och storlek. ILVA har gott om både fyrkantiga och runda loungebord att ha utomhus. Ett runt litet soffbord ute passar perfekt mellan två fåtöljer, och en avlång rektangulär modell passar en stor och bred loungesoffa. Vi har även praktiska utesoffbord med förvaring.
    Du kan också överväga ett satsbord för utomhusbruk. Ett sådant ger flexibilitet eftersom det består av två eller tre loungebord i olika storlekar.

  • Material. Olika material passar olika uteplatser. Ett soffbord utomhus i trä är snyggt, klassiskt och fungerar perfekt med den skandinaviska inredningsstilen. Loungebord i marmor och rottingväv ger ett elegant utseende som för tankarna till kontinenten. Om du är ute efter en modernare och råare inredningsstil kan du välja ett loungebord i betong.

  • Skötsel. Fundera över hur mycket underhåll du är villig att ge ditt nya loungebord. Utemöbler i trä och rotting behöver i regel oljas, medan utemöbler i metall och konstrotting endast behöver rengöras. Oavsett vilket material du väljer på ditt nya loungebord utomhus rekommenderar vi att du förvarar det inomhus eller i ett förråd när säsongen är över. Du kan läsa mer om du tar hand om ditt nya soffbord utomhus i ILVAs skötselguide.

Är du fortfarande inte säker på vilket loungebord du ska välja? För att få inspiration till hur du ska inreda ditt uterum kan du kolla in ILVAs inspirationssidor. Där hittar du bilder på soffbord och andra utemöbler i olika material och stil.

Välj ett loungebord i FSC-certifierat trä

Flera av ILVAs soffbord och andra utemöbler i trä är certifierade med FSC®, för att du ska kunna inreda med gott samvete. Märkningen innebär att de som arbetar med framställningen har rimliga villkor och att hänsyn tas till människorna som bor i skogen. Vidare innebär FSC®-certifiering att skogens återväxt säkras och att den biologiska mångfalden bevaras. Sedan 2010 har ILVA varit del av FSC® och vårt engagemang och strävan mot att fler av våra utemöbler ska ha märkningen bara ökar.

Handla soffbord utomhus från ILVA

Vårt hem och vår inredningsstil berättar om vilka vi är som personer. Vi visar upp hemmet för våra gäster och för många av oss blir bostaden en del av vår identitet. Därför anstränger sig vi på ILVA för att ta fram möbler för inom- och utomhusbruk i flera olika stilar och utseenden, alla med hög kvalitet. Du är varmt välkommen att besöka någon av ILVAs butiker om du vill se och testa våra loungebord och andra utemöbler i verkligheten. I butiken kan du också få hjälp direkt av vår personal.

Om du redan nu vet vad du vill ha kan du enkelt beställa direkt från hemsidan och få varorna hemlevererade av oss.