Korg
Korg

Balkongbord

Produkter: 28
Produkter:28
Välj visning:
Visar 21 av 28

Skapa trivsel med ett vackert balkongbord

Ett altanbord ska både vara praktiskt och se trevligt ut. På ILVA finns balkongbord i olika storlekar och stilar för att passa alla slags uteplatser. I vårt sortiment hittar du bland annat balkongbord i trä, metall och cement med matchande balkongstolar.

Välj ett passande bord till din balkong

Många väljer ett balkongbord som är hängande för att få mer benutrymme och plats till stolar. Ett hängbord till balkongen passar särskilt bra till smala balkonger. Ett hopfällbart balkongbord ihop med fällbara stolar gör att du enkelt kan frigöra utrymme på balkongen till tvättställ och liknande. Ett balkongbord som är hopfällbart är också smidigt att förvara i förråd när det inte används.

Oavsett om du letar efter ett stort eller litet balkongbord hittar du det på ILVA. Besök gärna någon av våra butiker för att se vårt utbud i verkligheten.

Altanbord i många varianter

Inred snyggt med balkongbord och stolar från ILVA. Hos oss hittar du både fyrkantiga och runda balkongbord, samt höga och låga modeller. Du kan välja mellan flera olika material. Just nu är det populärt med balkongbord i trä, marmor och mosaik. Se gärna våra inspirationssidor för utemöbler om du vill få idéer till vilket altanbord du ska välja.

Om du är ute efter ett balkongbord med två stolar kan du se våra färdiga caféset. Ofta är det billigare med ett caféset än att köpa separata bord och stolar.

Se våra många tillbehör till ditt nya bord till balkongen

Utöver altanbord och stolar hittar du gott om tillbehör till balkongen och uteplatsen på ILVA. Vi har bland annat parasoller, utomhusmattor och utomhusbelysning. För dig med en stor balkong eller terrass finns våra loungebord, loungefåtöljer och loungesoffor. Du hittar även hela matgrupper för utomhusbruk och snygga trädgårdsbänkar.

Så här håller du ditt bord till balkongen fint länge

Visserligen är bord på balkongen till viss del skyddade för nederbörd, men trämöbler som står utomhus behöver ändå behandlas med möbelvård. I vår guide kan du läsa om hur du bäst tar hand om ditt nya balkongbord i trä och andra material. Altanbord i konstmaterial och metall behöver oftast bara rengöras, men det kan du också läsa mer om i guiden.

Beställ ett balkongbord idag och få det levererat hem

Du behöver inte vänta länge på dina nya möbler till balkongen eller uteplatsen. Vi erbjuder hemleverans både om du beställer från hemsidan eller handlar i butik. Och du kan alltid välja att själv hämta ut varorna gratis i butik.