Korg
Korg

Hyllor

Produkter: 69
Produkter:69
Välj visning:
Visar 21 av 69

En hylla är både praktisk och gör rummet trevligare

Var du än bor kommer du alltid att ha mer väggytor än golvplats, och därför är en hylla ofta en bra lösning. En hylla är lätt att möblera med, den kan sitta över skrivbordet, sängen eller högt upp på väggen. Med en prydnadshylla i ögonhöjd kan du på ett elegant sätt visa vackra föremål.

Oavsett om du letar efter en hylla till vardagsrummet, köket eller sovrummet, är chansen stor att du hittar en passande modell i vårt sortiment. Du kan se ILVAs utbud både här på hemsidan och i verkligheten i någon av våra butiker!

En smal hylla för prydnadsföremål

En prydnadshylla är perfekt för att visa upp allt från små porslinsfigurer till stilrena designföremål och växter. Prydnadssakerna skådas i sin fulla rätt med väggen som fond och utan distraherande saker framför. Anpassa gärna hyllans storlek efter vad du ställer på den, små och vackra objekt passar ofta bra på en liten hylla. Med en glashylla kan du också se sakerna underifrån.

Förslag till inredning: En överbelamrad prydnadshylla kan göra att alla saker försvinner i mängden. Om du i stället visar färre saker får varje ting mer uppmärksamhet. Och om du har många vackra objekt kan du byta ut dem en eller två gånger per år, i stället för att visa alla samtidigt. Då får du också trevlig variation i inredningen!

Väljer du en svart hylla, eller någon annan färg?

En mörk eller svart hylla kan bilda en snygg kontrast mot ljusare väggar och föremål, medan en vit hylla ofta gör att rummet blir ljusare och känns luftigare. En hylla i ek ger ett klassiskt och elegant utseende medan en stålhylla kan ge en tuff industri-look. Med andra ord är färgen och materialen på din nya hylla med och påverkar hela väggens utseende.

På ILVA hittar du hyllor i flera olika material och färger, och du kommer säkert att hitta någon som passar dig. Har du svårt att välja hylla? Se gärna våra sidor för inspiration!

Hyllor i olika storlekar och former

En hylla som är 20 cm djup låter kanske inte så mycket, men den rymmer de vanligaste bokformaten och har också nog med plats för mindre blomkrukor.

Funderar du på en liten hylla kan kanske en rund hylla vara ett alternativ? En rund hylla smälter organiskt in i rummet och kan användas både till vackra vaser och kokböckerna i köket. En rund hylla är också snygg på smala väggar, som utrymmet mellan två fönster och liknande.

Hyllor för olika rum

I badrummet kan det vara svårt att få plats med stora skåp, men med en hylla får du snygg förvaring för toalettartiklar och eventuella prydnadsföremål. I både stora och små kök är hyllor perfekta förvaringslösningar för allt från kryddor till brödkorgar. Och i små rum, som hallen, är förstås hatthyllan ett givet inslag.

I vardagsrummet kan ibland problemet vara det motsatta, tomma väggytor kan se tråkiga ut, men livas enkelt upp med en hylla!

Fynda en ekhylla eller något annat på ILVAs sida för erbjudanden

På ILVAs kampanjsida finns massor av produkter till riktigt bra priser. Bland erbjudandena kan du hitta allt möjligt, från en ekhylla till en u-soffa. Tänk bara på att utbudet på kampanjsidan ändras löpande och lagret är begränsat, så vänta inte för länge med att köpa om du hittar något du gillar!