Korg
Korg

Bokhyllor

Produkter: 177
Produkter:177
Välj visning:
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Material (Möbel)
Färg (Möbel)
Höjd
Vikt
Vidd/Djup
Visar 24 av 177

Bokhyllor för att klä rummet

Är du som många andra en bokmal med alltför många böcker, men ont om plats till förvaring? Brukar du få leta i oändlighet efter boken du så gärna vill läsa en gång till? ILVA har lösningen på dina problem. Bestämmer du dig för att uppdatera hemmet med någon av våra trendiga bokhyllor kan du räkna med att bli nöjd. Njut av både praktiska men även estetiska fördelar. Slipp den trista känslan av att inte hitta det du söker. En bokhylla för dig eller ditt barn kan på ett enkelt sätt ge ordning och reda. Självklart är inte böcker det enda man kan förvara på hyllorna. Experimentera, prova dig fram. För den med öga för design och inredning är möjligheterna stora. Våra varianter i olika färger och storlekar ger stor valfrihet. Stapla upp böcker tillsammans med växter, porträtt eller något annat för att skapa en personlig touch. Låg bokhylla eller hög, allt beror på din preferens. Välj själv din nästa hylla efter utrymme och önskemål. Få saker i ens hem är lika imponerande som en välplacerad och gedigen hylla för böcker och annat. På samma sätt som litteratur kan vara näring för hjärnan kan vacker inredning vara en fröjd för ögat och balsam för själen. Gör därför dina böcker, ditt hem och dig själv rättvisa med en respektabel förvaring i form av bokhyllor från ILVA. Se till att få en trevlig och attraktiv vägg istället för att låta den stå tom. Du kan bland annat välja mellan färgerna svart och vit och det finns även bokhyllor av ek.

Bokhyllor i alla dess former

Utöver möblers funktion ska de gärna uppfylla även andra krav. Vårt sortiment av bokhyllor håller hög nivå med moderiktig design och kvalitet på produkterna. Se över behoven i ditt hem och gå sedan igenom utbudet på vår webbsajt. I princip allt du kan drömma om inom inredning finns bara ett par klick ifrån att skickas till ditt hem. Våra bokhyllor är bara en produkt i mängden bland mycket annat.

Det allra viktigaste för oss är nöjda kunder. Genom att vara pålitliga med leveranstider och ständigt vara tillmötesgående med vår kundservice strävar vi efter att inte lämna någon missnöjd. Allt från beställning till montering vill vi ska vara så praktiskt som möjligt för er. Du hämtar som regel själv ut varorna men har du inte tillgång till bil behöver detta inte bli ett problem. Vår service ILVA Transport står alltid till din tjänst. Oavsett om det är stora möbler, bokhyllor eller krukor kan vi köra dem till ditt hem. Vår utkörning sker på bestämda dagar och över hela Sverige. Dessutom går tjänsten på en fast taxa, så oroa dig inte över att priset skenar iväg. Surfa runt på hemsidan och beställ hem något redan idag!