Korg
Korg

Bordslampor

Produkter: 27
Produkter:27
Välj visning:
Pris
Anpassa sortimentet
Material
Färg (Skärm)
Diameter
Höjd
Visar 22 av 27

Inred ditt hem med bordslampor

Bordslampor är precis vad det låter som, en lampa som ställs på ett bord och lyser upp området omkring sig. Bordslampor är särskilt bra att ha på skrivbord men gör sig även bra på sidobordet vid soffan eller i fönstret. För dig som ägnar mycket tid vid skrivbordet och behöver ha ljus som går att vinkla efter behag är en bordslampa med böjbar arm ett måste. Hos oss på ILVA finns en klassisk modell med rundad kåpa i både svart och vitt. Vi har även bordslampa mässing och bordslampa retro där färg och form är moderiktigt designad och håller hög kvalitet. För barnens rum finns några enklare modeller av bordslampor i olika färger. Bläddra bland lila, gula, blå, röda, turkosa och självklart vita och svarta modeller. En trevlig användning av bordslampor är att ställa dem i fönstret för att lysa upp hemmet och ge ett inbjudande intryck när man ser er bostad från utsidan. För det ändamålet finns både helt klotrunda modeller och de mer traditionella varianterna med klassisk lampskärm och rak fot. För den som vill leka med inredningen har vi en modell med vit kropp och svart skärm som passar utmärkt i barnens rum eller som ett roligt inslag i hallen eller vardagsrummet. Inredning ska vara inspirerande och roligt, det har vi på ILVA tyckt sedan starten 1961. Vårt moderna möbelvaruhus har många gånger omnämnts som ett av Nordeuropas mest eleganta, en benämning som gör oss stolta och sporrade att fortsätta hålla en hög nivå på våra produkter.

Bordslampor till bra pris

Det finns en stor och ljus värld när det kommer till lampor. Dels har vi taklampor, stående golvlampor, spotlights och självfallet bordslampor. På ILVA vinnlägger vi oss om att hålla ett brett sortiment med flera olika varianter på moderiktig design, allt för att du ska kunna finna den produkt som passar din vision. Vi har en mängd olika bordslampor i olika material. Bläddra bland både metall, glas, trä och plast. En vacker modell som passar in i många hem är den vinklade bordslampan i mörkt trä med vit skärm som står på en liten grå platta. Den, och många fler, säljs till ett förmånligt pris i varuhuset i Svågerstorp och via vår hemsida. Oavsett om din personliga stil är skandinavisk minimalism eller svulstig barock som andas kontinental lyx finns alla möbler och detaljer för dig på ILVA. En trend som har nått populära höjder under de senaste åren är den industriella stilen med kromade detaljer och tuffa inslag. Om du föredrar denna industriella design har vi många olika bordslampor. 

Vi ger dig handfast service hela vägen från inspirationsprocessen till transporten hem. För hemtransport kör vi på bestämda dagar över hela Sverige till en fast taxa. Ta ett steg till ett elegantare och mer inbjudande hem genom att besöka ILVA. Välkommen!