Korg
Korg

Sängar 120x200 cm

Produkter: 6
Produkter:6
Välj visning:
Anpassat av
Størrelse: 120 x 200 cm
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Størrelse
Visar 6 av 6
Loading...

Funderar du på en säng på 120x200 cm?

En säng på 120x200 cm är en perfekt storlek om du bor litet eller inte behöver en större säng. Med en 120 cm bred säng får du en extra rymlig enkelsäng som det är möjligt att sova två i. Se gärna våra dubbelsängar om du är ute efter ännu bredare modeller. En 120x200 cm stor säng passar bra i ungdomsrummet, gästrummet, sommarstugan eller i små lägenheter.

På ILVA kan du hitta flera olika sorters sängar med 120 cm i bredd, till exempel ställbara sängar och resårbottnar. Det är därför stor chans att du hittar en säng på 120x200 cm som passar just dina behov hos oss. En god nattsömn är viktig för välmåendet och vi vill gärna hjälpa våra kunder till det. Om du är osäker på vilken sorts 120 cm bred säng du ska välja är du välkommen att kontakta oss via chatten eller direkt i butik, så hjälper vi dig gärna. Hos oss kan du välja mellan både exklusiva och billiga 120 cm breda sängar.

Välj en säng med förvaringsmöjligheter och sänggavel

En 120 cm bred säng med förvaring är ett bra val, särskilt om du bor litet och behöver använda dina ytor effektivt. Förvaringen under sängen är utmärkt för lakan, huvudkuddar, plädar med mera. Välj en säng på 120x200 cm med förvaring om du snabbt vill kunna komma åt och lägga undan saker.

Du kan också överväga om du ska välja en 120 cm bred säng med gavel. En sänggavel gör att både sängen och sovrummet ser mysigare ut. Om gaveln är stoppad är den dessutom skön att luta sig mot när du läser eller ser på film.

Och om du väljer en 120x200 cm stor säng utan gavel kan du ändå göra den riktigt mysig: Utsmycka den med vackra överkast och prydnadskuddar och du får en hemtrevlig 120 cm bred säng till ett billigt pris.

Gör sovrummet elegant med en sammetssäng på 120 x 200 cm

Är du på utkik efter en extra stilig säng med en madrass på 120x200 cm? Välj i så fall en säng i sammet eller något annat vackert material. Du kan också välja mellan olika färger på din nya säng. Till exempel ser en rosa säng på 120x200 cm personlig och mysig ut. På ILVA finns det sängar i flera olika kulörer för att matcha din inredning. Just nu är det inne med naturliga kulörer som jordfärger och mossgrönt. Vill du gå efter den trenden är en beige säng på 120x200 cm ett strålande val.

Tips: För att få inspiration till hur du ska inreda med din 120 cm breda säng, se gärna ILVAs inredningssidor. Där finns det massor av sovrumsbilder som kan ge idéer till hur du kan inreda med sängar på 120x200 cm och andra möbler.

Letar du efter en 120 cm bred säng för barn?

Det är fullt möjligt att ställa en säng på 120x200 cm i barnrummet. De flesta barnmadrasser är 80 – 90 cm breda, men det finns inget som talar emot att välja en ännu bredare modell. En barnsäng på 120x200 cm är mjukare än vuxenmodellerna, vilka har stabilare fjädrar för tyngre personer och därför är dyrare. Bland ILVAs utbud av barnsängar hittar du både loftsängar och sängar med förvaring, samt vikbara madrasser.

Hitta billiga sängar på 120x200 cm på ILVAs fyndsidor

Letar du efter en 120 cm bred säng på rea? Kolla i så fall in ILVAs sidor med erbjudanden. Om du har tur hittar du en billig 120 cm bred säng, eller något annat du inte visste att du ville ha. Utbudet på fyndsidorna är begränsat, så vänta inte för länge med att beställa. Du kan också läsa om när vi har sängar på 120x200 cm på rea i vårt reklamblad.

Om du vill prova din 120 cm breda säng före köp är du varmt välkommen in till någon av ILVAs butiker. Där kan du också tala direkt med vår personal. Oavsett om du beställer eller köper i butik har du alltid 90 dagars bytesrätt på sängar. Det betyder att du i lugn och ro kan testa sängen för att du ska vara helt säker på att du valde rätt bland våra sängar på 120x200 cm.