Korg
Korg

Hängparasoller

Produkter: 5
Produkter:5
Välj visning:
Visar 5 av 5

Få skugga med hängparasoll

Solens värme kan vara riktigt behaglig, men ibland behöver vi också vara i skuggan. Om vi uppehåller oss för länge i solen riskerar vi att bränna oss eller må dåligt. Dessutom är det viktigt att vi är försiktiga mitt på dagen, då solens strålar är som starkast. Med en hängparasoll får du skön skugga och kan ta en paus från solens ihärdiga strålar. En hängande parasoll är också praktisk när du ska äta lunch och middag utomhus, eftersom den gör att du slipper få solen i ögonen när du äter. En hängparasoll är dock inte bara praktisk på varma dagar, den kan också ge dig skydd mot regn och blåst.

Du kan enkelt skapa en trivsam hörna med loungemöbler och en hängparasoll. Utemöblerna och den svalkande skuggan blir en avslappnande oas i trädgården, där du kan dra dig tillbaka och njuta av ett lugnt ögonblick. En hängparasoll passar särskilt bra på stora altaner där den kan placeras längs kanten eller i ett hörn. En stor fördel med en hängparasoll är att den kan placeras en bit ifrån din utomhus-matgrupp och ändå ge skugga. Genom att ha ett sidohängt parasoll på lite avstånd från dina möbler får du en luftigare och öppnare uteplats, där du enkelt kan röra dig mellan utemöblerna.

Välj någon av de slitstarka och vattenavvisande hängparasollerna från ILVA! Beställ idag eller se hängparasollerna i verkligheten i någon av våra butiker.

Överväg en hängparasoll som kan vinklas

Det finns många olika parasoller på marknaden, men en hängparasoll med tilt sticker ut bland modellerna. Denna parasoll kan du enkelt anpassa efter behov. En hängparasoll med tilt gör det möjligt att ändra vinkeln på parasollens skärm så du kan få skugga på altanen hela dagen, utan att behöva flytta på parasollen.

Kom bara ihåg att räta upp hängparasollen med tilt om det blåser kraftigt. Detta för att undvika eventuella skador på parasollen. En hängparasoll med fot är också ett bra val, då foten ser till att parasollen står stadigt i vind och regn.

Tips: Om du önskar mycket skugga på din altan är det en bra idé att välja en extra stor hängparasoll. Du kan också sätta upp två stora hängparasoller bredvid varandra för att få maximalt med skydd från solen.

Hitta den frihängande parasollen som bäst passar dina behov

Det kan kanske verka svårt att hitta rätt hängparasoll. På ILVA vill vi gärna hjälpa dig att hitta en hängparasoll som passar dina behov och önskemål. Vi guidar dig därför genom några punkter som du kan ta i beaktande när du letar efter den bästa frihängande parasollen.

  • Välj en parasoll med duk i ett kraftigt material, som exempelvis polyester. Du kan också välja en hängparasoll i olefin, om du önskar en vattenavvisande duk.

  • Överväg en hängparasoll med belysning. Vissa hängparasoller finns med integrerad LED-belysning, vilket är praktiskt för dig som älskar att sitta utomhus till sent på kvällen. Dessutom ger en hängparasoll med LED-belysning en mysig stämning på uteplatsen.

  • Välj en duk i den färg som passar bäst till just din inredning på uteplatsen. Du kan enkelt hitta en hängparasoll från ILVA i den färg du önskar. Var uppmärksam på att en hängparasoll i ljus färg släpper igenom mer solljus än en mörk modell. Å andra sidan blir en ljus hängparasoll inte lika varm att sitta under som en mörk.

  • Fundera över hur stor parasoll du behöver. Hur mycket av din altan eller balkong vill du ha möjlighet att skugga? Du hittar hängparasoller i storlekarna 3x3, 3x4 och 4x4 meter.

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Du kan skriva här i chatten eller prata med vår kunniga personal direkt i din närmsta ILVA-butik.

Köp en frihängande parasoll på erbjudande

På ILVA har vi flera olika hängparasoller och tillbehör. I kategorin tillbehör kan du välja bland annat en stabil parasollfot och ett parasollskydd. Med det senare skyddar du parasollen när den är hopfälld och ser till att den kommer hålla under lång tid. Vi har också flera andra tillbehör till uteplatsen, som krukor, utomhusbelysning och dynor, vilka bidrar till en trevlig atmosfär på din altan eller balkong.

Vi har löpande erbjudanden på våra hängparasoller, utemöbler och utetillbehör. Ett tips är att hålla koll på vår hemsida eller besöka en ILVA-butik, om du har tur kan du hitta en hängparasoll till extrapris. Det är med andra ord fullt möjligt att göra en god affär, även med begränsad budget.