Korg
Korg

Serveringsvagn och drinkvagn

Produkter: 4
Produkter:4
Välj visning:
Visar 4 av 4

En serveringsvagn i vardagsrummet är både stilfull och praktisk

En serveringsvagn är ett elegant inslag i vardagsrummet och kan användas både för fika och drinkar. Den höga kanten låter flaskor och tillbringare stå säkert när barvagnen förflyttas. ILVA har också rullbord med låg kant som är perfekta för böcker, fjärrkontroller, spel och annat.

Hos oss hittar du serveringsvagnar i olika färger och material. Bland annat har vi svarta drinkvagnar och serveringsvagnar i trä. Vi har också små sido- och brickbord utan hjul. Beställ din nya drinkvagn från ILVA idag och få den snabbt levererad hem.

Inred med din nya serveringsvagn

Det finns serveringsvagnar i mässing, trä och flera andra material. En drinkvagn i mässing drar blickarna till sig och är snygg ihop med trämöbler. Du kan också välja en serveringsvagn i trä som sömlöst passar in i en skandinavisk inredningsstil.

Väljer du en serveringsvagn som är rund eller fyrkantig?

En rektangulär serveringsvagn är platseffektiv ståendes mot väggen, medan en rund modell kan vara lättare att flytta runt vid festmingel. Har du svårt att välja? Våra inspirationsbilder kanske kan ge dig en idé om du vill ha en drinkvagn som är rund eller fyrkantig.

Du hittar serveringsvagnar i svart och flera andra färger på ILVA

En drinkvagn i svart är enkel att matcha med andra färger och är ett populärt val. Oavsett vilken färg du väljer på din serveringsvagn ska den gärna matcha både soffan och soffbordet (och även gärna mattan och tapeterna). Ett säkert kort är därför att välja en ny drinkvagn i samma färg som andra möbler i samma rum.

Tips: Underlätta arbetet i köket med köksvagn. Ett serveringsbord kan rymma allt från kokböcker till flaskor med olivolja. En köksvagn med en arbetsbänk låter dig utnyttja golvytan mitt i köket.

Hitta en spritvagn till kampanjpris

Om du har tur kan du hitta en spritvagn, eller något annat du letar efter, till kampanjpris. ILVA har alltid flera produkter som är prissänkta och du hittar dem på våra erbjudandesidor. De nedsatta varorna finns i begränsat antal, så vänta inte för länge med att slå till om du hittar något du gillar.

Vill du hålla dig ajour med ILVAs erbjudanden, nyheter och dessutom få inredningstips? Följ i så fall vårt nyhetsbrev eller lägg till oss i sociala medier, där heter vi Ilvasverige.

Besök en ILVA-butik och se drinkvagnarna i verkligheten

Om du vill se våra serveringsvagnar och andra möbler i verkligheten är du varmt välkommen att besöka en ILVA-butik. Där kan du också få hjälp på plats av vår personal. Oavsett om du handlar i butik eller på hemsidan kan du välja mellan att själva hämta ut drinkvagnen i en butik, eller att låta oss leverera den.