Korg
Korg
Produkter: 81
Produkter:81
Välj visning:
Visar 21 av 81

Hitta rätt balkongmöbler på ILVA

Med balkongmöbler från ILVA kan du skapa ett fint och användbart uterum på din balkong eller altan. När du ska välja altanmöbler är det en bra idé att fundera över hur du vill använda dem. Prioriterar du exempelvis att många personer ska få plats runt ett balkongbord? Eller är det viktigare att dina utemöbler på balkongen ska vara så sköna som möjligt att sola i?

På ILVA hittar du ett stort utbud av altanmöbler. Vi har allt från exklusiva serier i material som teak, till billiga balkongmöbler för dig med begränsad budget.

Möblera smart med balkongmöbler till en liten balkong

Om du har en liten balkong finns det gott om stiliga och nätta balkongmöbler att välja mellan. Exempelvis är hopfällbara balkongstolar ett smidigt alternativ eftersom de enkelt kan ställas undan när de inte används. Ett hängbord är också praktiskt eftersom det saknar bordsben som tar utrymme. Ett annat tips för dig med liten uteplats är att välja balkongmöbler med förvaring. Då kan du både få trevliga altanmöbler och samtidigt använda den begränsade golvytan effektivt.

Du kan också inreda din lilla balkong med en pall eller förvaringsbox. En pall kan användas både som sittplats och ett litet bord till en bok eller kaffekoppar. En förvaringsbox kan också användas som avställningsyta utöver att den rymmer dynor, prydnadskuddar och plädar.

På ILVA kan du hitta flera små balkongmöbler som passar en liten balkong. Utforska vårt sortiment på hemsidan eller besök en ILVA-butik för att se våra balkongmöbler i verkligheten.

  • Dekorationstips till en liten balkong: Smycka ut med hängväxter i taket eller på väggarna för att få in vackra plantor som inte tar plats på golvet. En annan bra idé är att hänga upp altanlådor som rymmer både blommor och kryddväxter.

Inred med balkongmöbler i rotting och andra material

Balkongmöbler i trä och rotting är ett bra val för dig som vill ha en naturlig inredningsstil på din balkong. Balkongmöbler i rotting eller rottingväv är mycket sköna att sitta på, särskilt med en bekväm sittdyna till. Om du väljer balkongmöbler i trä, tänk på att de kan behöva underhållas för att hålla sig fräscha i många år. Du kan läsa mer om underhåll av olika material i ILVAs skötselguide.

Balkongmöbler i konstrotting är ett bra alternativ för dig som vill ha lättskötta och snygga utemöbler i god kvalitet. Konstrotting och andra plastmaterial behöver i regel bara torkas av och ställas undan under vintern för att hålla länge. På ILVA hittar du också balkongmöbler i metall, fibercement och andra material.

Välj bland snygga balkongmöbler för alla sorters uteplatser

För dig med en stor uteplats finns det gott om alternativ när det kommer till altan- och balkongmöbler. Fortfarande är det en bra idé att utgå från behov, kanske vill du få plats med både en stor matgrupp nära huset och ett mindre caféset i trädgården? Om du är ute efter stora utemöbler till din balkong eller uteplats kan en loungesoffa eller loungegrupp vara ett alternativ. I vårt sortiment finns både stora och små loungesoffor som är perfekta för långa och härliga semesterdagar i solen. Se ILVAs stora utbud av stora loungemöbler du kan kasta dig ned i.

  • Tips till den stora uteplatsen: Skapa en trevlig atmosfär med stora krukor med små fruktträd eller beskurna buskar.

Handla balkongmöbler på rea på ILVAs sidor med erbjudanden

Om du har tur kan du hitta balkongmöbler billigt på ILVAs sidor med erbjudanden. Våra fyndsidor har ett kontinuerligt skiftande sortiment där prissänkningen bara gäller så länge lagret räcker. Ett tips är därför att inte vänta med att beställa om du hittar något du vill ha. Du kan också ta del av erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på sociala medier.

Beställ dina utemöbler till din balkong idag och få dem hemlevererade eller hämta ut dem utan kostnad i någon av ILVAs butiker.