Korg
Korg

U-soffor

Produkter: 19
Produkter:19
Välj visning:
Visar 19 av 19

En u-soffa är en stor möbel med många möjligheter

Om du väljer en u-soffa får du en iögonfallande möbel som rymmer många personer. En u-soffa är med andra ord perfekt för dig som har stor familj eller brukar ha många på besök. En u-formad soffa passar bra både i ditt TV-rum och vardagsrum.

Tack vare u-soffans storlek kan du sitta i den på många olika sätt. Till exempel kan två vuxna sitta i varsin del av soffan och ha gott om utrymme för att sträcka ut benen. Och vid mingel och fest är det trevligt att sätta sig utåt i rummet på de stora schäslongdelarna utan ryggstöd.

På ILVA kan du välja u-soffor i en rad olika utföranden. Kolla gärna vårt sortiment ovanför eller fortsätt läs för mer information och inspiration!

En liten eller stor u-soffa?

Även de minsta u-formade sofforna är jämförelsevis stora. Oavsett om du vill ha en något mindre modell eller en stor u-soffa, kan du hitta den hos oss. Lotus är en u-soffa som är något mindre än andra modeller. Den är 290 x 200 cm, har en enkel och stilren design och finns i två olika färger.

Ett exempel på en stor u-soffa är Scott vars schäslongdelar är breda och ger gott om plats åt både människor och husdjur. Scott har cognac-färgat bonded läder men finns också i andra färger.

En u-soffa med nackstöd

Tillhör du dem som gärna vill ha stöd för huvudet när du sitter? Välj i så fall en u-soffa med nackstöd som tillval. Två exempel på sådana modeller är Flex och Molino.

Val av färg och material

Det är viktigt att välja ett passande material och färg på din nya u-soffa, eftersom samma soffmodell ser helt olika ut beroende på soffklädsel. Till exempel ger en u-soffa i sammet ett annat intryck än samma soffa i skinnklädsel. På ILVA finns u-formade soffor i flera olika material och färger, och du kommer säkert att hitta en variant som passar dig.

Kom ihåg att du alltid är välkommen in i en ILVA-butik om du vill se, känna på och provsitta före du väljer din nya u-soffa. Vår personal på plats hjälper dig gärna och svarar på dina frågor. Och om du vill ha personlig inredningshjälp av en stylist kan du också få det i våra butiker. I så fall behöver du boka ett möte i förväg.

Tillbehör till din u-soffa

Gör din nya u-soffa mer personlig med våra snygga tillbehör. Välj inredningsdetaljer som exempelvis plädar, kuddar och lammskinn att ha på soffan. En sittpuff kan användas både till att vila fötterna på och som ytterligare sittplats till din u-soffa. Se också gärna våra vackra mattor eller belysning om du vill ha en läslampa till soffan.

Underhåll av din u-soffa

Vill du veta mer om hur du kan underhålla din nya u-soffa? Vi har samlat flera goda råd om möbelvård där du kan läsa om rengöring och skötsel.

Kampanjer och erbjudanden från ILVA

Vi har regelbundna kampanjer och erbjudanden där du kan göra stora besparingar om du har tur. Erbjudandena gäller så länge lagret räcker, så tveka inte för länge om du hittar en u-soffa eller något annat du vill ha!