Korg
Korg

Kontinentalsängar 180x200 cm

Produkter: 23
Produkter:23
Välj visning:
Anpassat av
Vidd/Djup:180-180 cm
Längd:200-200 cm
Pris
Anpassa sortimentet
Brand
Fasthet
Bäddmadrasstyp
Madrasstyp
Vidd/Djup
Längd
Visar 22 av 23

Fördelar med en kontinentalsäng på 180 cm

Det finns flera fördelar med en kontinentalsäng på 180 cm. Denna storlek passar både till par och till dig som vill ha mycket plats själv. Kontinentalsängar utstrålar exklusivitet med sina höga madrasser och härliga material. Med en kontinentalsäng är du dessutom garanterad bra liggkomfort och en säng med hög kvalitet som du kan glädjas åt i många år. De tre lagren en kontinentalsäng består av ger en mycket jämn och bekväm avlastning av kroppen.

Beställ en kontinentalsäng på 180 cm komplett från ILVA idag. VI har modeller i olika prisklasser och med olika fasthet. Utöver kontinentalsängar på 180x200 cm har vi även längre modeller på 180x210 cm.

Nedanför guidar vi dig i valet av madrass till din 180 cm breda kontinentalsäng.

Välj rätt slags resår

Det är viktigt att du väljer rätt slags resår på din nya kontinentalsäng på 180 cm. En vanlig resårmodell är bonellresår eller bonellfjäder. Denna slags resår ger en relativt fast madrass. Resåren är timglasformad och ihopkopplad med stålspiraler. Eftersom madrassen är fast rekommenderas den främst till tyngre personer.

En annan vanlig variant är pocketfjädern. Denna resår är mer flexibel och elastisk än bonellresåren och varje enskild fjäder är innesluten i en tygpåse för bättre liggkomfort. Denna resårtyp ger en medium-fast madrass och rekommenderas till personer som väger under 80 kg. Pocketfjädern gör att madrassen bara sjunker ned på de ställen du ligger.

Den tredje resårvarianten är en multi-pocketfjäder och består av extra många fjädrar inneslutna i tygpåsar. De många fjädrarna ger extra fasthet och stöd, och rekommenderas till personer som väger över 80 kg.

Välj rätt bäddmadrass

Det är också viktigt att välja rätt bäddmadrass till din nya kontinentalsäng på 180 cm. Bäddmadrassen är det översta lagret i en kontinentalsäng och är således den madrass du ligger på. Här kan du läsa om tre olika sorters bäddmadrasser:

  1. En bäddmadrass med celsius-skum, även känt som memory-skum är ett tryckavlastande material. Detta material gör att madrassen formar sig efter din kroppsvärme och kroppstryck.

  2. Du kan också välja en bäddmadrass i latex. Detta material har god förmåga att andas och är perfekt för dig som brukar bli varm under natten. Dessutom ger latex bra liggkomfort eftersom den anpassar sig efter kroppens rörelser.

  3. Polyesterskum är också ett vanligt material i bäddmadrasser. Materialet är fuktmotståndigt, vilket betyder att det lämpar sig väl för att avleda fukt som exempelvis svett.

Kom ihåg: Tvätta överdraget på din bäddmadrass emellanåt för att vara säker på att din kontinentalsäng på 180 cm alltid är ren och fräsch.

Välj rätt tillverkare för dig

På ILVA kan du bland annat hitta Tempur kontinentalsängar på 180 cm. Utöver Tempur har vi också Wonderland, och flera andra stora tillverkare, men även ILVAs eget märke Nocturne. De kända märkena har högt anseende och ligger långt fram i utvecklingen av nya material, men alla kontinentalsängar vi säljer har tre lager, är sköna och har hög kvalitet.

Gör sovrummet extra trevligt med en beige kontinentalsäng på 180 cm

Genom att välja färg, material och sänggavel på din kontinentalsäng kan du få den att se extra trevlig ut. Ett vackert sovrum är avslappnande och där spelar också sängens utseende roll. Välj till exempel en blå, beige eller vit kontinentalsäng på 180 cm för att matcha resten av ditt sovrum.

En sänggavel gör också att sängen ser finare ut och en mjuk modell i exempelvis plysch är dessutom skön att sitta mot när du läser eller ser på film. I flera av ILVAs kontinentalsängar på 180 cm ingår det sänggavel, men det finns även som tillval. Du kan också välja olika material på sänggaveln och till exempel få en kontinentalsäng i sammet som är 180 cm bred.

Tips: Se gärna våra inspirationssidor för sovrummet för att få idéer till hur du kan inreda.

Handla en kontinentalsäng 180 cm på rea

På ILVAs sidor för erbjudanden kan du hitta just det du letar efter, till exempel en kontinentalsäng i sammet på 180 cm. De prissänkta varorna finns bara så länge lagret räcker, så vänta inte för länge med att köpa om du hittar något du gillar. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av realisationer, men även inredningstips och mycket annat.

Du är mycket välkommen att besöka din närmsta ILVA-butik för att testa en kontinentalsäng på 180 cm och se våra möbler i verkligheten. I butiken kan du också få vägledning av vår personal. Om du redan nu vet vilken säng du vill ha kan du förstås beställa redan idag från hemsidan, vi erbjuder smidig hemleverans och öppet köp om du skulle ångra dig.