Korg
Korg

Resårbottnar 80x200 cm

Produkter: 14
Produkter:14
Välj visning:
Anpassat av
Vidd/Djup:80-80 cm
Längd:200-200 cm
Pris
Anpassa sortimentet
Brand
Fasthet
Bäddmadrasstyp
Madrasstyp
Vidd/Djup
Längd
Visar 14 av 14

Få en god nattsömn med en resårbotten på 80x200 cm

En god nattsömn är avgörande för ditt dagliga mående och hälsa. Med en ergonomisk resårbotten på 80x200 cm kommer du ha goda förutsättningar för att sova gott och vakna upp utvilad följande dag. På ILVA hittar du bekväma och fasta resårbottnar på 80x200 cm, med bra kvalitet och rimliga priser. En resårbotten, även kallad ramsäng, är en säng med lång hållbarhet och du kommer kunna glädjas av den i många år framöver.

En resårbotten på 80x200 cm används ofta i barn- eller gästrum. Men tack vare dess mindre storlek är den även ett mycket bra val i små lägenheter och sovrum. Den tar liten plats men ger dig ändå en god nattsömn.

Hitta en resårbotten 80x200 cm på rea

Titta efter en ramsäng på 80x200 cm på ILVAs sidor för erbjudanden. Utbudet på fyndsidorna ändras kontinuerligt och erbjudandena gäller bara så länge lagret räcker. Ett tips är därför att kolla in sidorna regelbundet för att inte missa en bra prissänkning. Genom att prenumerera på ILVAs nyhetsbrev och följa oss på sociala medier kan du också läsa om våra kampanjer och mycket annat.

Tillbehör till en resårbotten på 80x200 cm

Bäddmadrassen ligger på toppen av sängen och utgör den sista men viktiga delen för att en resårbotten ska bli riktigt bekväm att sova i. Ofta säljs bäddmadrasser som tillbehör men i flera av ILVAs resårbottnar på 80x200 cm ingår det en bäddmadrass.

När du har bestämt dig för vilken säng du vill ha kan du välja att köpa till en vacker sänggavel eller sängben. På ILVA finns ett stort utbud av sänggavlar, från vägghängda till de som monteras på sängen och står på golvet. Du hittar även huvudkuddar, sängkläder och liknande i vårt sortiment. Se gärna ILVAs inspirationssidor för sovrummet för att få idéer till hur du kan inreda med din nya säng.

Bra att veta när du väljer resårbotten på 80x200 cm

Resårbottnar finns i olika fasthet. En enkel tumregel är att ju mer du väger, desto fastare ska sängen vara. För att du ska sova gott under lång tid är det bra om madrassen varken är för hård eller för mjuk. Fråga oss gärna i chatten om du undrar över något innan du beställer din resårbotten på 80x200 cm. Du är också varmt välkommen att besöka en ILVA-butik och testa sängar med olika fasthet före köp. I butik kan du också få hjälp direkt av vår personal.

Oavsett om du handlar i butik eller från hemsidan kan du välja mellan att få dina varor hemlevererade eller att du själv hämtar ut dem gratis i butik.