Korg
Korg

Grå soffor

Produkter: 184
Produkter:184
Välj visning:
Visar 21 av 184

Hitta en grå soffa i bra kvalitet

En grå soffa är en tidlös möbel som passar de flesta inredningsstilar. Grått behöver inte vara tråkigt, tvärtom är det en bra basfärg som är enkel att matcha mot andra kulörer. Därför är det ofta relativt lätt att inreda sitt vardagsrum med en grå soffa.

ILVA har ett stort utbud av soffor i grått i olika material, prisklasser och nyanser. Oavsett om du letar efter en ljus- eller mörkgrå soffa, kommer du hitta en passande modell hos oss.

Skapa en social samlingsplats i vardagsrummet med en grå divansoffa eller u-soffa

Om du letar efter en rymlig soffa kan du överväga en grå soffa med schäslong (även kallad divansoffa), eller en u-soffa som är grå. Bägge sofftyperna är i regel långa och breda. En grå soffa med divan eller en u-soffa rymmer många personer och är bra sociala samlingspunkter. Och när du är själv finns det gott om plats att lägga upp benen framför dig och slappna av med en god bok eller tv-serie.

En grå 3-sits soffa är mindre än divan- och u-sofforna, men också den rymmer flera personer. Behöver du ytterligare sittplatser kan du komplettera med en fåtölj eller sittpuff. Oavsett om du söker en grå soffa med schäslong, u-soffa eller 3-sitssoffa, hittar du modellerna på ILVA.

Tips: Kom ihåg att mäta vardagsrummet innan du köper en ny soffa för att vara säker på att den ryms. De flesta av våra grå soffor med schäslong är inte vändbara, så det är viktigt att vara uppmärksam på om schäslongen ska vara placerad på höger eller vänster sida.

En grå soffa är snygg till många inredningsstilar – läs våra inredningstips

På ILVA hittar du grå soffor i olika material för att passa olika inredningsstilar. Bland annat hittar du grå sammetssoffor och grå tygsoffor. Här följer några tips på hur du kan inreda med din grå soffa:

  • Måla eller tapetsera väggen bakom din grå soffa i en annan färg eller mönster för att skapa spännande kontraster i rummet.
  • Piffa upp din grå soffa med färgrika och mönstrade prydnadskuddar.
  • Pastellfärger är också snygga ihop med en grå soffa. De ljusa färgerna ger ett lugnt och feminint utseende.
  • Skapa höststämning i vardagsrummet med en soffa i sammet som är grå, bruna kuddar, ett soffbord i mörkt trä och en orange vas.
  • Kombinera din grå soffa med kuddar i blått och beige, lammskinn samt möbler i ek för att skapa en nordisk-inspirerad inredningsstil.

Få inredningsinspiration till din grå soffa med ILVAs bilder

ILVAs inspirationssidor är fulla med spännande förslag till möblering, färgsättning och material. Kanske får du inspiration till att välja en ny ljusgrå soffa, eller någon annan färg? Inspirationssidorna utökas löpande och du kan även ta del av nya artiklar genom vårt nyhetsbrev.

Beställ en ny grå soffa idag eller besök en ILVA-butik

Du kan enkelt beställa din nya grå soffa från hemsidan och få den hemlevererad. Vill du i stället testa soffan före köp är du välkommen till någon av våra butiker. Där kan du också få vägledning av vår personal. Oavsett om du beställer från hemsidan eller handlar i butik kan du välja mellan att själv hämta soffan för hemkörning eller få den levererad av oss.