Korg
Korg

Svarta soffor

Produkter: 61
Produkter:61
Välj visning:
Visar 21 av 61

Med en svart soffa får du en tidlös möbel

I vardagsrummet både slappnar vi av efter en hård arbetsvecka och njuter av livfulla ögonblick ihop med familj och vänner. Med en svart soffa i ditt vardagsrum får du en tidlös och klassisk möbel som passar alla inredningsstilar. Färgen svart är enkel att kombinera med andra färger och därför finns det massor av valmöjligheter med en svart soffa som del av inredningen.

Svarta soffor i skinn och sammet

Överväg gärna att välja en svart soffa i sammet eller en svart skinnsoffa. Både svarta skinn- och sammetssoffor reflekterar ljuset vackert och gör den svarta ytan mer levande. Dessutom ser både läder och sammet en känsla av exklusivitet. Även om bägge materialen är eleganta skiljer sig också skinn och sammet åt. Till exempel ändrar en skinnsoffa utseende ju mer du använder den. Med tiden kommer därför din svarta soffa i skinn att få en unik patina som ser hemtrevlig och autentisk ut.

I vårt sortiment hittar du flera olika sorters svarta soffor i tyg och läder. Till exempel kan du hitta en svart sammetssoffa med divan och en 3-sits soffa i svart skinn.

Så här kan du inreda med en svart soffa

På ILVA vill vi gärna inspirera våra kunder till att skapa inbjudande och trevliga hem. Därför har vi samlat några inredningstips till hur du kan inreda med din nya svarta soffa.

  • Variera vardagsrummet med inredningstillbehör i olika textilier och material.
  • Kombinera svart, vitt och grått med kalla färger som blått och lila för att få en lite tuffare färgsättning. Dessa kulörer ihop med metallmöbler ger en stilren inredning som drar åt det futuristiska hållet.
  • Eller skapa en inredning som ger associationer till naturen med hjälp av jordfärger i brunt, ockra och grönt. Tillsammans med möbler i rotting och gröna växter får du en organisk stil ihop med din svarta soffa.
  • Välj prydnadskuddar, plädar, golvmattor eller tavlor i färger som sticker ut mot den svarta soffan.

För att få fler idéer till inredningen med din svarta soffa kan du se ILVAs inspirationssidor. Där finns massor av bilder och inredningstips som kan hjälpa dig i färgval, möblering och annat.

Hitta rätt svart soffa för ditt vardagsrum

Det finns många valmöjligheter när det kommer till svarta soffor. Därför är det viktigt att hitta just den soffa som passar dina behov och önskemål. Utgångspunkten är att du ska hitta en soffa som både är bekväm att sitta i och som du gillar att se på.

På ILVA kan du välja mellan många olika sorters svarta soffor. Vi har bland annat svarta soffor med divan som har extra plats för gäster. Och när du är själv har divansoffan gott om utrymme att lägga upp benen på. Välj en svart modell för att få en soffa som ger ett sobert och tidlöst intryck.

Om du har ett litet vardagsrum kan en soffa med divan vara för stor. I så fall kan du välj en svart 2- eller 3-sitssoffa. Ihop med en sittpuff eller fåtölj får du ytterligare sittplatser till familj och vänner. Vi har också separata nackstöd till våra soffor. Med sådana får din nacke och axlar skön avlastning och du kan luta dig tillbaka och slappna av helt.

På ILVA kan du bland annat välja mellan svarta skinn- och tygsoffor. Skinnsoffor är kända för att hålla länge, men det finns också gott om tygsoffor som är tillverkade av tåliga och slitstarka textilier. Och eftersom svart är en tidlös färg som sällan blir omodern kommer du förmodligen inte att tröttna på din svarta soffa i första taget.

Smidig hemleverans av din svarta soffa både när du handlar från hemsidan och butik

Du kan enkelt beställa en svart soffa idag och få den hemlevererad eller hämta ut den själv i butik. Du är också varmt välkommen in i någon av våra butiker om du vill se och prova soffan i verkligheten före köp. I butikerna kan du också få vägledning direkt av vår personal som alltid är redo att hjälpa till.