Korg
Korg

Barstolar

Barstolar vid köksön ger en frisk fläkt i rummet. En barstol kan användas både vid fika och måltider och är ett trevligt komplement till de klassiska matstolarna. ILVA har barstolar i både trä och metall och i flera olika färger.

Produkter: 13
Produkter:13
Välj visning:
Visar 13 av 13

HUR HÖG STOL VILL DU HA?

Letar du efter en barstol med 65 cm sitthöjd? Eller en höj- och sänkbar barstol? Utöver barstolar som är 65 cm höga hittar du flera andra storlekar i vårt sortiment. Det är förstås viktigt att barstolens höjd passar din köksö eller bar. Om du har en köksö kan det fungera bra med några extra höga pallar under. Och om du har en fullstor hemmabar i källaren eller vardagsrummet kan ett par höga barstolar komma väl till pass.

BARSTOL I TRÄ, METALL OCH ANDRA MATERIAL

Väger du mellan att köpa en barpall i trä eller metall? Eller i något annat material? Här kan du läsa om barpallar i olika material:

  • En barpall i trä ger ett rustikt utseende till rummet. En barstol i exempelvis ek ger ett både elegant och avslappnat intryck på samma gång. Ek och andra träslag är lätta att inreda med eftersom de passar i många slags inredningar. Inte minst är en barpall i ek ett bra val till den skandinaviska inredningsstilen, som kännetecknas av ljusa färger, avskalad estetik och naturliga material som trä, skinn och sten. Ihop med en fåtölj eller skinnsoffa får du en snygg helhet.
  • En barstol i metall är en klassisk barmöbel som kommer hålla länge. Om du är ute efter en barstol som är höj- och sänkbar är metall ett bra material.

Olika sitsar

Barstolar med sitsar i rotting, skinn eller sammet är populära alternativ. En barstol i läder känns rejäl och kan hålla länge om lädret tas om hand. En barstol i sammet ger ett mer finkänsligt utseende och är riktigt mjuk och skön att sitta på. Både barstolar i skinn och sammet finns i flera olika färger. Till exempel kan du välja barstolar med läder i svart, brunt och vitt.                  

OLIKA FÄRGER

En barstol i svart är ett tidlöst val som sällan går fel. Svarta barstolar är också praktiska om man sitter i dem med ytterskorna på, eftersom skomärken och smuts inte syns. Barpallar som är svarta finns både i trä och metall.

En barstol i vitt ger i stället ett luftigt utseende och är perfekt till köksön. Utöver svarta och vita barstolar finner du barpallar i flera olika färger i vårt sortiment. Är du osäker på om du ska välja en barpall i svart eller någon annan färg? Se gärna våra inspirationssidor för att få idéer till valet av inredning i ditt hem. Med lite tur får du inspiration i valet mellan en barpall i vitt, svart eller någon annan kulör.

BARSTOLAR DESIGNADE I DANMARK

På ILVA finns gott om snygga barstolar, alla designade i Danmark. Hos oss kan du hitta barstolar i både industristil, retrodesign och tidlöst traditionellt utförande. Alla våra möbler formges med estetik, kvalitet och hållbarhet i åtanke. Det betyder bland annat att vi har flera barstolar i trä som är FSC-certifierat. ILVA eftersträvar att använda FSC-certifierat trä i så många produkter som möjligt.

BARSTOLAR TILL KÖKSÖN

En barstol till köksön är ett trevligt tillägg. Stolarna till köksön kan behöva vara lägre än de till hemmabaren, eftersom en arbetsbänk ofta är lägre än en bar. Du kan därför kolla efter låga barstolar till köksön.

I det öppna köket är det också trevligt med en barstol som är snurrbar, så du kan enkelt kan rikta uppmärksamheten vart du vill i rummet. Du kan också välja en barstol utan ryggstöd för att smidigt kunna gå på och av från alla håll. En extra lätt barstol i form av en pall är ofta bra alternativ till köksön, då dess låga vikt enkelt låter dig skjuta in den under bänkskivan.

BARSTOLAR MED RYGGSTÖD

På ILVA hittar du barstolar med armstöd och ryggstöd i olika utföranden. Till exempel kan en barstol se ut som en hög pinnstol, eller som en hög pall med ryggstöd. En barstol med ryggstöd och armstöd är bekväm att sitta länge i och du kan slappna av på ett annat sätt.

FYNDA BILLIGA BARSTOLAR PÅ ILVA

Om du är ute efter billiga barstolar i 2-pack, eller andra fyndvaror, är det ett tips att kolla in ILVAs sidor med erbjudanden. Där kan du hitta allt från barstolar på rea till prissänkta hörnsoffor, kort sagt allt möjligt ur vårt sortiment. Tänk på att utbudet är begränsat och att den billiga barstolen bara finns kvar så länge lagret räcker.

Du kan också läsa om när det säljs barstolar billigt i ILVAs nyhetsbrev. Förutom att annonsera våra reor innehåller nyhetsbrevet också massor av möbelnyheter och inredningstips. Med andra ord är nyhetsbrevet något för alla som gillar inredning och möbler.

Beställ idag

Beställ barstolar från ILVA idag och få dem levererade hem. Du kan också beställa och hämta ut utan fraktkostnad i en ILVA-butik.