Korg
Korg

UTEMÖBLER I TRÄ

Trämöbler tillför en tidlös och naturlig elegans till varje uteplats. Vår kategori av utemöbler presenterar ett urval av vackert hantverk och hållbara material, designade för att skapa en inbjudande och avslappnad atmosfär i din trädgård, på din balkong eller terrass. Från klassiska teakmöbler, som åldras vackert med tiden, till hållbara träslag och moderna designer, hittar du här ett utbud av möbler som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Du kan också alltid hitta massor av inspiration i vår senaste trädgårdskatalog.

Produkter: 89
Produkter:89
Välj visning:
Visar 21 av 89

Utemöbler i trä – det säkra och klassiska valet

Har du svårt att välja vilka utemöbler som ska pryda din terrass? Då kan det vara en bra idé att överväga trämöbler, eftersom det är ett säkert val. Trämöbler blir sällan tråkiga eftersom de har en klassisk stil. Många finner trämöbler oemotståndliga på grund av deras stilrena utseende. Dessutom håller utemöbler i trä sig vackra under många år framåt, om du bara ser till att underhålla dem lite. Detta kan göras genom att rengöra dem och använda skötselprodukter. Du kan se vår skötselguide för utemöbler här.

Välj de rätta trätemöblerna

Fördelen med att välja utemöbler i trä är att det finns många varianter av trä, inklusive teakträ och akaciaträ. Utemöbler i teakträ är mycket hållbara eftersom de har en hög halt naturliga oljor som gör träet motståndskraftigt mot svamp och röta. Teakträmöbler har en slående glöd, vilket har gjort teakmöbler till ett populärt val. Utemöbler i teakträ och akaciaträ ger en naturlig förlängning av trädgården, eftersom trä och bruna färger också oftast ses i svenska trädgårdar. Teakmöbler tål mycket och kan stå ute hela året. Vi rekommenderar dock att du ger dessa möbler olja två gånger om året om de står ute året runt.

Vi har också vita och svarta utemöbler i trä. Du kan med fördel välja vita utemöbler i trä om du vill ha en trädgård som ser luftig och elegant ut. Dessutom ger vita utemöbler i trä en idyllisk känsla och passar bra till trädgårdens gröna färger. Oavsett om du väljer utemöbler i vitt trä eller svarta trä kommer det vara ett säkert val, eftersom båda färgerna ger en tidlös och stilren look. 

Få fördelar genom att välja utemöbler i trä

Dessutom kan du också hitta trädgårdsset i trä eller ett så kallat trädgårdsmöbelset i trä på ILVA. Det finns flera fördelar med att välja en grupp istället för att välja separata trädgårdsstolar och bord. Bland annat kan det finnas en del pengar att spara när du väljer ett trädgårdsmöbelset i trä istället för att köpa möblerna separat. Dessutom kan du vara säker på att borden och stolarna passar bra ihop när du väljer ett trädgårdsmöbelset i trä.

Du kan också överväga att välja loungemöbler i trä om du älskar att ha gott om plats för avkoppling. Med loungemöbler i trä kan du ha plats för många gäster. Loungemöbler är perfekta för trevliga stunder med familj och vänner, eftersom de bidrar till att skapa en mysig och avslappnad atmosfär på terrassen. Dina gäster kommer säkert att älska att bli inbjudna på drinkar en sommarkväll i dessa.

hitta tillbehören till dina utemöbler

Tillsätt gärna belysning, plädar, kuddar, krukor och trädgårdsdekorationer för att fullända stämningen. Det är bara din fantasi som kan sätta gränserna.

Psst.. På ILVA har vi ett stort och spännande sortiment av utemöbler i trä Vi har löpande erbjudanden på dessa. Det kan finnas riktigt bra besparingar att göra, och det är därför värt att hålla ögonen öppna för erbjudanden på våra trä-utemöbler. Du kan alltid se våra aktuella erbjudanden på erbjudandesidan.