Korg
Korg

Ställbara sängar 140x200 cm

En ställbar säng på 140x200 cm är en mycket bred enkelsäng eller en smal dubbelsäng, beroende på hur du använder den. Höj- och sänkfunktionen gör att du kan sova och vila i den position du vill. Unna dig en ställbar säng som är 140 cm bred från ILVA.

Produkter: 3
Produkter:3
Välj visning:
Visar 3 av 3

Vakna utvilad i en ställbar säng på 140x200 cm

Med en ställbar säng på 140 cm får du en bred säng som kan höjas och sänkas i både huvud- och fotända. Elevationsfunktionen används både av personer med exempelvis ryggproblem och helt friska personer som helt enkelt föredrar att sova med huvudet upphöjt. En ställbar säng på 140x200 cm är också bekväm när du ska läsa eller se på film.

Alla ILVAs ställbara sängar på 140 cm är av hög kvalitet och mycket sköna att sova på. Välj mellan olika färger och fasthet och få en säng som passar både din inredning och kropp.

Välj rätt fasthet

När du köper en ställbar säng på 140 cm från ILVA kan du bland annat välja olika fasthet. En tumregel är att personer som väger under 80 kg bör välja en mjuk eller medium-fast madrass. Personer som väger över 80 kg bör i stället välja fasta eller extra fasta madrasser.

Kontakta gärna oss om du vill ha rådgivning i valet av ställbar säng eller besök någon av ILVAs butiker. I butik kan du testa sängarna i verkligheten och få vägledning av vår personal på plats. (Klicka på den ställbara sängen på 140x200 cm du är intresserad av, och läs i produktinformationen vilka butiker som har just den modellen framme.)

Är du ute efter en dubbelsäng?

Se våra ställbara sängar på 180x200 cm för att få en fullstor dubbelsäng.

Inred med en ställbar säng på 140x200 cm

En sänggavel till din ställbara säng på 140 cm gör att ditt sovrum ser trevligare ut. En stoppad sänggavel är också skön att ha huvudkudden emot. Och tillsammans med nya lakan och överkast blir din nya säng komplett. På ILVA finns också sängbord och andra möbler som passar bra i sovrummet. Se gärna våra sidor med inspiration till sovrummet, om du vill ha idéer till hur du kan inreda med din nya ställbara säng på 140 cm.

Fynda bland ILVAs erbjudanden

Är du ute efter en ställbar säng på 140 cm men har begränsad budget? Då kan du följa ILVA på sociala medier och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa några erbjudanden. ILVA har regelbundet prissänkningar på delar ur vårt sortiment och om du har tur kan du hitta en billig ställbar säng på 140x200 cm. På våra sidor med erbjudanden finner du alla våra rabatterade produkter.

Beställ din säng idag och få den hemlevererad av oss

Välj mellan att få din beställning hemlevererad av oss eller att själv hämta ut den i någon av ILVAs butiker.