Korg
Korg
Produkter: 43
Produkter:43
Välj visning:
Visar 22 av 43

En sittpuff är både bekväm och praktisk 

Med en sittpuff kan du enkelt få fler sittplatser till din soffa i vardagsrummet. En sittpuff är enkel att flytta på och skapar en ny dynamik i rummet. Hos oss kan du välja mellan ett stort antal sittpuffar, så chansen är stor att du kommer hitta en matchande puff oavsett om du har en soffa från oss eller något annat märke. En sittpuff kan också vara en möbel i egen rätt, och passar både i hallen och i vardagsrummet.

Utforska gärna vårt sortiment av sittpuffar ovanför, eller läs vidare för att få inspiration och information!

Några tips när du väljer mellan sittpuffar

Ett bra första steg när du ska köpa ny sittpuff är att planera var den ska stå. Med platsen bestämd kan du lättare avgöra om du vill ha en liten eller stor sittpuff. Reflektera gärna också över om du vill ha en fyrkantig eller rund sittpuff och om den ska stå direkt på golvet eller ha ben. Om du enkelt vill kunna flytta sittpuffen efter behov är en lätt modell något du ska kolla efter.

Vi har sittpuffar i flera olika former, här är några exempel:

  • Tista är en rund sittpuff med ett rutigt tyg. Tista finns i två olika storlekar och kan köpas både i par och separat.
  • Nordskov är en fyrkantig sittpuff i läder med ben i borstat stål. Puffen finns i en rad olika klädslar och färger.
  • Land är en avlång sittpuff i med ben i ek. Den avlånga formen gör den enkel att möblera i smala rum, som en hall.

För dig med många saker kan en sittpuff med förvaring vara ett bra alternativ. Ett exempel på en sådan puff är Osvald. Tänk på att en fylld sittpuff med förvaring kan vara tung och lämpa sig sämre för spontana ommöbleringar.

En puff som används som pall, eller en puff för fötterna?

En fotpuff är en ganska liten möbel medan en sittpuff brukar vara minst ca 40 cm hög. Men även en puff som används som pall kan vara skön att vila fötterna på om din soffa är tillräckligt hög.

En sittpuff i skinn eller något annat material?

Funderar du på vilket material och färg du ska välja till din nya sittpuff? Det säkra kortet är att välja samma material på puffen som på soffan, det vill säga att matcha skinnsoffan med en skinnpuff. Men sittpuff kan också vara en möbel i egen rätt och inte behöva likna soffgruppen.

Ett exempel på en rund sittpuff som tar mycket uppmärksamhet är sammetspuffen Cindy. Den har en elegant och mönstrad stoppning och finns i fyra dämpade färger – alla lätta att matcha till andra möbler.

Flera av våra sittpuffar kan väljas i olika färger och material. Till exempel Walker, som är en beige sittpuff, men som också finns i ett stort antal andra kulörer. Med flera färger att välja mellan kan du enklare hitta en sittpuff som matchar med din befintliga soffgrupp.

Fynda sittpuffar

På vår sida för erbjudanden och kampanjer kan du hitta produkter till riktigt bra priser. Om du har tur hittar du precis den sittpuff med förvaring du letar efter, eller så upptäcker du något annat lika bra!

Välkommen till någon av våra butiker

Du är alltid välkommen in i någon av våra butiker om du vill se på, sitta i och känna på sittpuffen före du köper. Vår personal finns där om du har några frågor. Om du vill ha skräddarsydda inredningsråd kan du också boka möte med någon av våra stylister i butiken.