Korg
Korg

MISTRAL

Mistral är dansk designade förvaringsmöbler i klassisk design, som du kan skräddarsy till ditt hem och dina behov. I serien Mistral Classic hittar du det ikoniska hyllsystemet, skänkar och även TV-möblerna från Mistral AV. Behöver du en enklare och mer prisvärd lösning kan du välja Mistral Kubus som endast säljs på ILVA. Gemensamt för alla Mistral-lösningarna är allsidighet, flexibilitet, hög kvalitet och tidlös design. Designa dina Mistral möbler här.

Produkter: 166
Produkter:166
Välj visning:
Visar 21 av 166

Mistral är en förvaringsmöbel i tidlös dansk design av hög kvalitét skapad för livet. En flexibel möbelserie som kan växa med dig och dina behov samtidigt som den ger dig frihet att skapa en kreativ och personlig inredning. Designa dina Mistral möbler här.

MISTRAL KUBUS

MISTRAL KUBUS är det smarta, trendiga och enkla hyllsystemet med väl utvalda moduler för dig som önskar en mer prisvärd variant utan kompromisser på kvalitén. Serien kombinerar individualitet, flexibilitet och funktionalitet. Den innehåller ett stort utbud av olika moduler och färger så du kan släppa fantasin lös och skapa det hyllsystem som gör ditt hem komplett. 

MISTRAL Classic 

Sedan introduktionen 1991 har den klassiska MISTRAL hyllserien intagit de flesta danska hem med storm och är idag en ikonisk designklassiker. Med många material, färger och kombinationer har MISTRAL nästan oändliga möjligheter som gör det möjligt att anpassa och inrätta hyllor i hela hemmet.

MISTRAL TV unit

Det är ovanligt att tv:n och snygg inredning spelar samman särskilt bra med resterande delar av hemmet. Det är viktigt att tvn:s storlek, färg på väggarna, soffan och resterande delar av hemmet anpassas. Med MISTRAL TV unit får du en klassisk och stilfull TV-möbel, som samtidigt erbjuder bra förvaringsmöjligheter.