Korg
Korg

Resårbottnar 160x200 cm

Produkter: 2
Produkter:2
Välj visning:
Visar 2 av 2

Resårbotten 160x200 cm – en smal dubbelsäng

En resårbotten på 160x200 cm är en smal dubbelsäng. Den är perfekt för små lägenheter, sommarstugan eller för par som helt enkelt inte behöver mer plats. En resårbotten på 160 cm från ILVA håller lika hög kvalitet som de fullstora dubbelsängarna på 180x200 cm.

Vad är en resårbotten?

En resårbotten, eller ramsäng, är den vanligaste sängtypen och består av en träram, fjädrar och i regel ett lager med skum. Sängen blir komplett med en bäddmadrass ovanpå. På ILVA kan du välja resårbottnar i olika prisklasser och fasthet. Oavsett vilken resårbotten på 160x200 cm du väljer får du en bra säng som håller länge.

Du kan läsa mer om resårbottnar och andra sängar bland våra goda råd om madrasser.

Sov utan att störa varandra i en resårbotten på 160 cm

En ramsäng på 160x200 cm från ILVA består egentligen av två separata resårbottnar och en stor bäddmadrass som täcker de bägge sängarna. Fördelen med två separata resårbottnar är att du och din partner kan ha sängar med olika fasthet. Den gemensamma bäddmadrassen gör ändå att det upplevs som att ni sover i en enda säng.

Med separata resårbottnar påverkas ni också i mindre grad av att den andra personen rör på sig, i jämförelse med om ni hade en enda gemensam resårbotten på 160x200 cm.

Så här får du ett harmoniskt sovrum med en resårbotten på 160x200 cm

Ett fint sovrum gör att vi slappnar av och lättare kan falla i sömn. Med en sänggavel kommer din nya resårbotten på 160 cm att se ännu trevligare ut. En fodrad sänggavel är dessutom skön att luta sig mot när du läser eller ser på film. ILVAs ramsängar på 160 cm finns i olika färger och har ofta avtagbar klädsel.

Är du sugen på att också förnya fler delar av ditt sovrum i samband med att du köper ny säng? I så fall kan du kolla in ILVAs sidor med inspiration till sovrummet. Där finns massor av bilder som kan ge dig idéer till hur du kan inreda med din nya resårbotten på 160 cm.

Praktiska tips som gör ditt sovrum och säng trevligare:

  • Vädra sovrummet dagligen för att släppa ut fukt.
  • Använd ett madrasskydd för att undvika att få fläckar direkt på sängen.
  • Håll madrassen fräsch genom att dammsuga den noggrant och regelbundet, förslagsvis vid byte av sängkläder.

Köp en ramsäng på 160x200 cm från ILVAs hemsida eller butiker

På ILVA kan du välja resårbottnar på 160x200 cm i olika fasthet och modeller. Chansen är därför stor att du kommer hitta din nästa säng hos oss. Om du inte är helt säker på vilken säng du ska välja är det en bra idé att besöka en ILVA-butik och testa de olika modellerna. I butik kan du också få vägledning av vår personal.

När du har bestämt dig för en ramsäng på 160 cm kan du välja att få sängen hemlevererad eller att du själv hämtar ut den utan fraktkostnad i butik.

Här kan du hitta en billig resårbotten på 160x200 cm

En ny säng kan vara dyr och därför finns det pengar att spara genom att handla på rea. På ILVAs sidor med erbjudanden på sängar och madrasser hittar du alla våra prissänkta sängar. Om du har tur finns det en ramsäng på 160x200 cm, eller någon annan passande säng, till nedsatt pris.

Tips: Komplettera gärna din nya säng med härliga täcken och huvudkuddar från ILVA.