Korg
Korg

Bord till vardagsrummet

Produkter: 94
Produkter:94
Välj visning:
Visar 21 av 94

Vardagsrumsbord för olika stilar och behov

Att välja bord till vardagsrummet är ofta en rolig uppgift. Vardagsrumsbordet är en viktig möbel eftersom det ofta hamnar i blickfånget i husets finaste rum. Det är på bordet i vardagsrummet vi ställer våra kaffekoppar och vinglas när vi har lämnat matbordet för att sitta bekvämt i soffan och fåtöljen. Givetvis vill vi då att bordet i vardagsrummet ska vara vackert!

På ILVA kan du välja bland ett stort utbud av vardagsrumsbord. Du hittar bland annat runda, ovala och fyrkantiga modeller i klassiska material som trä, sten och glas. Vi har både vanliga vardagsrumsbord och modeller som består av två eller tre små bord, så du enkelt kan anpassa och flytta om efter behov.

Beställ ditt bord till vardagsrummet idag, vi hjälper gärna till med transporten. Handlar du för ett visst belopp får du fri frakt.

Är du osäker på vilket bord till vardagsrummet du ska välja? Läs gärna vidare för att få inspiration till din inredning!

Ett snyggt bord i vardagsrummet skapar trivsel och harmoni

Möblerna i vardagsrummet ska både vara praktiska och skapa ett vackert helhetsintryck. Här är tre saker att tänka på när du väljer bord till vardagsrummet.

  1. Storlek. Storleken på bordet i vardagsrummet är i mångt och mycket ett praktiskt val. Typiskt sett är det bättre att välja en aning för liten än för stor modell. Bordet i vardagsrummet får inte vara så stort att det hindrar gästerna att enkelt kunna sätta sig i möblerna runt det. Men förstås får bordet inte heller vara så litet att det är omöjligt att nå kaffekoppen när man sitter i soffan.

    ILVA har flera storlekar på bord för vardagsrum. Vi har också vardagsrumsbord som består av flera mindre bord, till exempel 2-i-1 eller 3-i-1 bord, som både är snygga och flexibla. Ett sådant bord passar särskilt bra när ni har många gäster eftersom bordsytan kan spridas ut. Woody soffbord är ett exempel på ett vardagsrumsbord som består av flera små bord.

  2. Material. Vardagsrumsbordets material bidrar till känslan i rummet, till exempel ger ett träbord en typiskt skandinavisk inredningsstil. ILVA har också snygga marmorbord som känns mer kontinentala och gör att espressokopparna klirrar härligt när du ställer ner dem.

    Om du väljer ett träbord, tänk på att använda koppunderlägg så bordet håller sig fint länge. Beroende på ytbehandling är träbord olika känsliga, medan bord i klinker eller laminat ofta är väldigt lätta att torka av.

  3. Funktioner. Vissa bord till vardagsrum är extra praktiska med lådor eller hyllor under bordsytan. Det extra utrymmet passar bra för böcker, korsord och tidningar.

Se ILVAs bord för vardagsrum i någon av våra butiker

Du är alltid välkommen in till någon av våra butiker för att se och testa produkterna i verkligheten innan du köper, ibland kan det hjälpa i valet av modell. Och du kan förstås alltid handla direkt på nätet - det går både fort och är enkelt. När du beställer kan du välja om du vill få ditt nya bord till vardagsrummet levererat hem, eller hämta det gratis i butik.

Handlar du för ett visst belopp får du fri frakt. Se vår information om gratis leverans för aktuella prisuppgifter. Och med vår obegränsade returrätt kan du i lugn och ro testmöblera och se hur vardagsrumsbordet ser ut i ditt hem.

Kontakta oss gärna om du har frågor om våra produkter eller olika fraktalternativ!